2777
2789
وای نمیدونی صبح خواب دیدم بچم بردم بهداشت واسه چکاب بعد اومدن بالاسرش و بهم دیگه میگفتن اخی بچش سندر ...

دقیقا حال من برای من احتمال یک به هفتاد هست ،خیلی می ترسم مدام می گم چطور سقط می کنم ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شالله خبر خوب بهت بدن بیایی بگی چند هفته هستی ؟ چرا سلفری دکتر من گفت برو آمینوسنتز تا وقت هدر ند ...

من شهرستانم ابنجا امکانات نیست دکتراشم انچنانی نیستن، همین سلفری هم رفتم مرکز استان دادم 

امینو سنتز چند روزه میاد؟

هزبنش چقدر شد؟

من شهرستانم ابنجا امکانات نیست دکتراشم انچنانی نیستن، همین سلفری هم رفتم مرکز استان دادم امینو سنتز ...

منم شهرستان هستم رفتم تبریز ،گفتن دو تا سه هفته 

۳میلیون دکتر گرفت 

۱۰میلیون آزمایشگاه 

من شهرستانم ابنجا امکانات نیست دکتراشم انچنانی نیستن، همین سلفری هم رفتم مرکز استان دادم امینو سنتز ...

دکتر به من گفت اگه بفرستمت سلفری و جواب بد بیاد پزشکی قانونی قبول نمی کنه و می گه برو آمینوسنتز و این طوری وقت از دست می دیم 

دکتر به من گفت اگه بفرستمت سلفری و جواب بد بیاد پزشکی قانونی قبول نمی کنه و می گه برو آمینوسنتز و ای ...

من اگه جواب بد بیاد هم نمیتونم کاری کنم چون از سن مجاز به سقط گذشته 

دعا کن برام تروخدا🥺💔

من اگه جواب بد بیاد هم نمیتونم کاری کنم چون از سن مجاز به سقط گذشته دعا کن برام تروخدا🥺💔

ان شالله که خوب میاد 

جواب چند روزه میاد ؟

فقط مشکل قلبی داشت ؟

دقیقا حال من برای من احتمال یک به هفتاد هست ،خیلی می ترسم مدام می گم چطور سقط می کنم ..

ان شاءالله به حق علی اصغر امام حسین جواب ازمایشت خوب باشه و به زودی بچتو صحیح و سالم تو بغلت بگیری عزیزم❣️❣️

یک هفته تا ده روز ولی اورژانسی زدنش تا ببینم چی میشه اره فقط تو قلبش سوراخ دیدن

خوب تحقیق کن و برو پیش یه دکتر خوب من شنیدم خیلی طبیعی هست و بعضی وقتا خود به خود خوب میشه

ان شاءالله به حق علی اصغر امام حسین جواب ازمایشت خوب باشه و به زودی بچتو صحیح و سالم تو بغلت بگیری ع ...

آمین با هم ان شالله 

بیا همینجا و خبر خوب بهم بده