2777
2789

سلام

یه پسره س خیلی خوب و باوقاره با کسی هم نیس میدونم

مجازی درارتباطیم تو رمینه ی درسی و کاریم خیلی کمکم میکنه ولی انقدر باهام مهربونه، من خر، من بیشعور توهم برمیدارم که دوسم داره

ولی نداره، صرفا مهربونه

نمیدونم چرا کمکم میکنه

من کثافت محبت ندیدم انگار جنبه ندارم

دوس دارم برم بمیرم

دلم میخواد کلا حذفش کنم از زندگیم ولی نمیتونم

آخه چرا وقتی دوسم نداره انقدر خوبی میکنه؟ نمیفهمه وابسته شدم؟

خب بیشعور نکن، اصن پیام نده بهم

ببخشید حالم بده امروز خیلی

این کاربری ۱سال و نیم پیش دست کسی دیگه بوده، فعلا دست منه   

باخداحرف بزن نذرکن تو دل شب ک انشالله پاپییش بزاربیادجلو

و ما ریشه‌هایِ تَنیده از اُمیدیم🌿✨.️                             🪴اللهم عجل لولیک الفرج🪴امروز مورخ۱۴۰۴/۳/۱۶ =عیدقربان من چند تا حاجت خیلی خیلی  بزرگ دارم ❤️🤲امیدوارم بشه تاعیدقربان سال بعدی به همشون رسیده🪴🥰باشم الان یسره درحال تلاش توکل توصل و....هستم اگ این بیوگرافی خوندی برام دعا کن!!ممنون میشم اجرت با امام حسین ع🏴💖🌱 راضیم به رضای تو یارب🙏🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل تو

آخه لعنتی اگه حسی نداری چرا آدم میذاری تو خماری؟

دوس دارم به زمین و زمان فحش بدم بخدا

میام خودمو میکشم فراموشش کنم دوباره میبینم داره نخ میده بعد باز دل میبندم باز خبری ازش نمیشه

دارم روانی میشم بخدا

خب اگر فکر می‌کنید بودن کنار او سخت است و بهتر است از زندگیتان حذفش کنید 

پس هر چه سریع تر اقدام کنید 

و ارتباطتان راه با ایشان قطع کنید !

چه مدت است که با او در ارتباطید؟

خب اگر فکر می‌کنید بودن کنار او سخت است و بهتر است از زندگیتان حذفش کنید پس هر چه سریع تر اقدام کنید ...

نمیتونم بذارمش کنار خیلی درگیرشم

حالم از خودم بهم میخوره

حدود ۱ ساله درارتباطم باهاش کم و بیش

اگه با کسی ارتباط داری و کمک می‌گیره ازت، نباید فکر کنی همه چیز پشتش یه معنی دیگه داره. آدم‌ها برای مهربون بودن دلیل‌های مختلف دارن، ممکنه صرفاً بهت کمک کنه چون علاقه به کار و کمک به دیگران داره. وابستگی به کسی که نه احساسات مشابه داره و نه علاقه‌مند به رابطه‌ای بیشتر میشه دردسر ساز. برای خودت وقت بذار و اولویت‌ها رو درست بچین. اگه نیاز داری کمک بیشتر، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. آیدی کانال: Ravabet_Zan_Aramesh

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

آخه لعنتی اگه حسی نداری چرا آدم میذاری تو خماری؟دوس دارم به زمین و زمان فحش بدم بخدامیام خودمو میکشم ...

خیلی عوضین

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت