2777
2789
عنوان

مامانی که پسر بچه دارن بیاین

556 بازدید | 73 پست

بچه هاتون چند دست لباس دارن بیرونی و خونگی  و چند جفت کفش

من پسرم سه دست بیرون داره 

۴ دست خونگی 

دو جفت کفش 

دو تا بارونی داره  و یک کاپشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و باباشون زیاد برای بچه هامون لباس میخریم دقیق نمیدونم چند دست لباس و کفش دارن 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
واقعا زیاده؟من چرا حس میکنم کمه بچه هارو تو پارک میبینم انگار لباس بیشتری دارن هر روز رنگ و مدل میپ ...

عزیزم لباس برای استفاده و پوشیدنه چرا باید بیش تر از نیاز باشه مصرف گرایی خوب نیست 

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

بچه تو سن رشده ،چه کاریه آخه.من برای بچه هام یه جفت یه جفت کفش میخرم.

کفش اره ولی من لباس بچه هامو ۲ساله میخرم جوری که امسال بتونن بیرون بپوشن

سال دیگه خونگی استفاده کنن

نباید فیت بخری خیلی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

پسر بزرگم ۴ تا کفش داره پسر کوچیکم ۲ تا 

ولی لباس پسر کوچیکم بیشتر داره 

پسر بزرگم کمتر 

کاپشن پسر بزرگم دوتا هودی هم ۳ تا 

پسر کوچیکم کاپشن یکی هودی ۴ تا داره

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

من حس میکنم لباس بچم کمه

اگه پولشو داری هر ماه بخر دیگه ناراحتی نداره

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن