مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میشه اگر اطلاعاتی داری برام از اتما سرچ کنی بگی کدوم بهتره ممنونمیخوام قسطی بخرمولی در حد ۱ترابایت
، وسترن دیجیتال (Western Digital) و سیلیکون پاور (Silicon Power) به عنوان انتخابهای مطمئن و پرفروش شناخته میشوند. همچنین برندهایی مانند توشیبا (Toshiba)، سیگیت (Seagate) و ای دیتا (Adata) نیز گزینههای خوبی هستند.
بررسی دقیقتر برندها:
وسترن دیجیتال (Western Digital):
برند My Passport از وسترن دیجیتال، به دلیل کیفیت ساخت بالا و عملکرد قابل اعتماد، یکی از محبوبترین مدلها است.
سیلیکون پاور (Silicon Power):
برند Armor از سیلیکون پاور، با طراحی مقاوم و ضدضربه، برای کاربرانی که به دنبال هارد اکسترنالی با مقاومت بالا هستند مناسب است.
توشیبا (Toshiba):
هارد اکسترنال توشیبا مدل Canvio Ready با رابط USB 3.0 و سازگاری گسترده، گزینه خوبی برای خرید ارزانقیمت با کیفیت بالا است.
سیگیت (Seagate):
هارد اکسترنال Expansion از سیگیت، به دلیل سرعت بالا و ظرفیت بالا، برای کاربرانی که به دنبال انتقال سریع داده هستند مناسب است.
ای دیتا (Adata):
برند ای دیتا، مدلهای مختلفی از هارد اکسترنال را با قیمتهای مختلف ارائه میدهد.
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
USB 3.0 یا USB 3.2 Gen 1 (یا بالاتر) برای سرعت انتقال دادههای سریعتر مناسب است.
مقاومت:
اگر به دنبال یک هارد اکسترنال مقاوم در برابر ضربه و سقوط هستید، به دنبال هاردهایی با بدنه مقاوم (مانند سیلیکون پاور Armor) باشید.
وزن و ابعاد:
اگر قرار است هارد را به صورت مداوم جابجا کنید، به دنبال مدلهایی با وزن و ابعاد کوچکتر باشید.
نرمافزار:
برخی از هارد اکسترنالها با نرمافزارهای خاصی برای پشتیبانگیری و رمزگذاری ارائه میشوند.
در نهایت: انتخاب بهترین هارد اکسترنال به نیازها و بودجه شما بستگی دارد. با توجه به نکاتی که ذکر شد، میتوانید هارد اکسترنال مناسب خود را انتخاب