2777
2789

بگیم خواهان قابلیت دیلیت اکانت هستیم ؟ 

واقعا ناحقیه آخه مگه میشه نباشه .. حتی اگه تموم تاپیک هامو ام حذف کنم بازم تاپیکای که شرکت کردم توی اکانتم میمونه و هرکس وارد اکانتم بشه تمام پستایی که برای دیگران گذاشتم میخونه 😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاربر خوبی هستین 

چرا میخواین برید

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

اگه همینجور اعتراض کنید این قابلیت هم اضافه میکنن

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

اونقدرا مهم نیستید کسی با فک کردن به تاپیکاتون شمارو شناسایی کنه مردم خودشون هزار تا مشکل دارن

مثلا بنده با چندتا تاپیکم هرکدوم از دوستام راحت میتونن حدس بزنن منم، من هم چون اینجا شناخته نمیشم راحت صحبت میکنم وگرنه سایتی که با هر سرچ تو پیشنهاداست دوست ندارم تاپیک من بره تو سرچ آشناهایی که میتونن شناسایی کنن

اونقدرا مهم نیستید کسی با فک کردن به تاپیکاتون شمارو شناسایی کنه مردم خودشون هزار تا مشکل دارن

عزیزم من اولین بار با شماره ای که دست خواهرم بود اومده بود سال ۴۰۲ ، و کلی تاپیک دارم الانم شماره ش دست خودشه هر لحطه ممکنه یچیزی سرچ کنه و با این سایت اشنا بشه دلم نمیخواد متوجه بشه و بخونه هیچ راهی ام برای حفظ حریم شخصیم ندارم

اون موقع نمیدونستم نمیشه اکانتمو پاک کنم وگرنه نمیزدم 

درخواست تعلیق نمیخوام ، دیلیت اکانت میخوام جوری که نشه با شماره وارد اکانت شد

چنین چیزی امکانش نیست متاسفانه ولی میتونید برید داخل نی نی سایت من و قسمت اطلاعات کاربری و اونجا شماره سیمکارت رو ویرایش کنید و یه شماره جدید که تا حالا باهاش اینجا عضو نشدید رو جای شماره قبلی وارد کنید

@__mahyar

مثلا بنده با چندتا تاپیکم هرکدوم از دوستام راحت میتونن حدس بزنن منم، من هم چون اینجا شناخته نمیشم را ...

خودت اینجوری قک میکنی مطمئنااا همون اتفاق برای هزار نفر افتاده حالا یکی براش تاپیک زده حالا یکیم به صورت تصادفی میخونه فک میکنه شمایی احتمالش خیلی کمه