2777
2789

از خونمون متنفر شدم دلم میخاد خونه بابام باشم همیشه طبیعیه؟از آشپزی متنفر شدم..اشتهام بد شده ..از ریخت افتادم انگار😭😭😭😭🥺حس میکنم افسار زندگیم از دستم رفته توروخدا راهنمایی کنید

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

کاملا طبیعی 

سعی کن یه مدت دورت شلوغ باشه

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاملا طبیعی سعی کن یه مدت دورت شلوغ باشه

فکرشم نمیکردم انقد روحیم ضعیف بشه بعد زایمان😭😭😭😭

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

طبیعیه حالت خوب نیست هورمونا تغییر کردن، میتونی بری چند روز بمونی پیش مامانت اینا؟

الان خونه بابام هستم چند روزه شوهرم میگه بیا خونه ولی انگار خونمون برام تیره و تاره😭

خیلی طبیعیه به خودت سخت نگیر

من الان با کوهی ظرف نشسته و کوهی لباس تا نشده و شامی که درست نکردم بچه به بغل نشستم بچم تب داره فقط بغل میخواد

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

یه دوماهی کلاحس میکنی بمب خورده وسط زندگیت 😉😄

یعنی بعد دوماه درست میشه؟

خیلی طبیعیه به خودت سخت نگیرمن الان با کوهی ظرف نشسته و کوهی لباس تا نشده و شامی که درست نکردم بچه ب ...

وای من نابودم از لحاظ روحی صفرم

فکرشم نمیکردم انقد روحیم ضعیف بشه بعد زایمان😭😭😭😭

همه همینن

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.