زیاده و طولانی😂😂
مرغ باید با پوست باشه و کوچک ۲کیلویی بگیر برای ۴تا ۵نفر
کامل بشور و توی شکمش تخلیه کن و پوستش نکن
وقتی شستی یک نصفه روز یا شب تا صبح بزار توی اب نمک تا همه ی خونابه اش خارج بشه و بو نده اب نمک خیلییی غلیظ و دیگه به مرغ اصلا نمک نزن ابکشی کن خشک شد حالا یه نصفه روز یا یه شب تا صبح مزه دارش کن
اول زعفران فراوانوبزن و فلفل سیاه و ابلیمو کمی و پیاز حلقه شده
بعدش خارج کن و تمیزش کن حالا مواد شکم مر بریز و کانل بدوز و پاها و بالش هم ببند
موادش هم پیاز داغ سبزیحات نعطر من جعفری گشنیز میریزم چند تا گردو درشت خورد شده یه قاشق رب گوجه یه قاشق رب انار یا رب الوچه چند تا الو خورشتی
بعد بزار توی یه ظرف که لبه هاش کم باشه من میزارم توی ماهیتابه و کفش پیاز حلقه شده و چندتا هویج میزارم و مرغ میزارم روش و یه کوچولو کره میزارم روش فویل میکشم و با چاقو چندتا سوراخ میزنم روی فویل تا اب زیاد باز نکنه
میره توی فر تا ۲تا ۳ساعت
بعد در میارم فویلش باز میکنم اب انداخته ابش جدا میکنم حالا کزه اب شده و زعفران میمالم روش و بالا را روشن میکنم و وایمیسم کنارش بعد دو دقیقه دوباره در میارم کره زعفران میدم تا ۳ مرتبه
مواظب باش نسوزع تا حدی که دوست داشتی طلایی بشه
بشدت خوشمزه و نرم و مغز پخت