2777
2789

تنگ‌بشه؟؟؟من امروز خییلی دلتنگم اصلا یه حال عجیبی ام 😔😔😔یه خواستگار داشتم که چند وقت باهم بودیم سه چهار سال ولی من براش جدی نبودم دوسم  داشتا ولی نه اون مدلی که بخاطرم به آب و آتیش بزنه. بعد از ازدواجم هم پیام میداد بهم حتی مهاجرت کرده بود و هر موقع میومد قبلش بهم پیام میداد آخرین بار شستم پهنش کردم تو آفتاب. گاهی خییلی دلگیر میشم و میگم چرا قسمت هم نبودیم چرا برام تلاش نکرد. الان که چند ساله ازدواج‌ کردمو بچه دارم چرا بیخیالم‌نمیشه؟!!هیچوقتم واسه سوالام جوابی پیدا نکردم 

چون میخواد زندگیتو خراب کنه وگرنه یه ذره حس هم بهت نداره ، تو هم اگر هنوز تو فکرش بودی ازدواج نمیکردی که شوهرتو بدبخت کنی

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

چون میخواد زندگیتو خراب کنه وگرنه یه ذره حس هم بهت نداره ، تو هم اگر هنوز تو فکرش بودی ازدواج نمیکرد ...

بدبختش نکردم دیگه نشد منم ازدواج کردم ولی این حس دلتنگی گاهی میاد سراغم نمی‌دونم دلیلش چیه  نه اتفاقا اصلا هم به زندگیم چشم نداره اصلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک پنجممو بخون. جواب سوالت توشه. تا اخرش رو بخون

یعنی میگی شیفت کنم روش 😅نه بابا اصلاااا ولی این حس دلتنگی گاه و بیگاه بخاطر کسی که چهارسال اصلااا ندیدمش غیر عادیه برام. کاش تموم می‌شد و رها میشدم 

بدبختش نکردم دیگه نشد منم ازدواج کردم ولی این حس دلتنگی گاهی میاد سراغم نمی‌دونم دلیلش چیه نه اتفاق ...

اون اگه دوستت داشت برات تلاش میکرد و نمیذاشت بری الکی سر خودتو شیره نمال 

کاربری دست دو نفره ✋️ 

خوندم خوب بود ولی بازم جواب سؤالای من نبود

کامل خوندی؟ جواب سوالت قشنگ داخلش بود به طور کامل هم توضیح دادم و بازش کردم. وقتی شوهرت تاکسیکه اینکه فکر میکنی میتونی تغییرش بدی احمقانه و غیرممکنه‌. یه آدم فقط زمانی تغییر میکنه که خودش از ته قلبش بخواد. که اونم باید هفت خان رستم رو طی کنه انقدر که کار سخت و زمان بریه. چتد دهست با این شخصیت زندگی میکنه واقعا فکر کردی به این راحتی تغییر میکنه؟ اینهمه آدمو ببین بچه دار هم شدن کلی هم زور زدن شوهرشون رو تغییر بدن اما به هیچ نتیجه ای نرسیدن. من هم کلی مطالعه در این زمینه دارم هم تجربیات آدم های مختلف رو خوندم. خیلی زیاد. مادر خودمم یه نمونشه که مثال زدم. همینجوری از رو هوا که حرف نمیزنم ییچیزی میدونم که دارم بهت میگم. اینهمه زنایی که اومدن زیر تاپیکم نوشتن من بچه دارم نمیتونم طلاق بگیرم رو ندیدی؟ خودشونو انداختن تو چاه حالا هم توش موندن دیگه نمیتونن به راحتی از شر شوهرشون خلاص شن. عین یه نفرین بهشون چسبیده