2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و باز هم خیانت 😥😥😥

👏مهم نـیست چه چیـز بہ یـک زن بـدهی,هرچہ بدهـــے آنـــــرا بهترمیـسازد:نطـفہ ای بہ اوبــده...فرزنـــدے بہ تـوخــواهــدبخشــــید!خــانہ ای بہ اوبـــده,ازآن کـاشـانہ  ای خواهد سـاخت!لـبخندی بہ او بـــده,قلـبـ❤ـش رابہ توخواهـــدبخــشید!زن آنچــــہ را بــہ اوبـدهنــــد,تـکثیــــرمےکنـــــدوپژواکـــــ مےبخـــشد!پـس اگــربــہ اوزنــــدگےِ جـــهنــمــے بـدهـے,تــعجــب نکـــن کــہ از آن جـــهـنــمـــے بـــزرگـــتر بــــرايــت بـــســازد!👌👌👌

خیلی حس بدی دارم

🌹  بزن رو گل...               ♥... عـاشقـی را بـایــد از شـاملــو یـاد گـرفـت، بـه "آیــــدا" میگفــت :"خــــدای کــوچــک مــن"... ♥.                              کارمارو بالاخره همه پس میدن دقیقا همینجا...!💔
کسی نیست ؟

احیانا شما shirini_khamei نیستی

👏مهم نـیست چه چیـز بہ یـک زن بـدهی,هرچہ بدهـــے آنـــــرا بهترمیـسازد:نطـفہ ای بہ اوبــده...فرزنـــدے بہ تـوخــواهــدبخشــــید!خــانہ ای بہ اوبـــده,ازآن کـاشـانہ  ای خواهد سـاخت!لـبخندی بہ او بـــده,قلـبـ❤ـش رابہ توخواهـــدبخــشید!زن آنچــــہ را بــہ اوبـدهنــــد,تـکثیــــرمےکنـــــدوپژواکـــــ مےبخـــشد!پـس اگــربــہ اوزنــــدگےِ جـــهنــمــے بـدهـے,تــعجــب نکـــن کــہ از آن جـــهـنــمـــے بـــزرگـــتر بــــرايــت بـــســازد!👌👌👌

بله من بخشیدم وحرف بعضی هاروگوش نکردم که بگند بروطلاق بگیر والان خداااروشکراززندگیم وشوهرم راضی هستم ومطمئن هستم کاری نمیکنه .خودشوهرم خیلی کمک کرد که ببخشمش خط قبلی هاش روسوزوند گوشی ساده گرفت و...