2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه انتظار داشتن ازشون بی معناست خودمون باید دلمون برای خودمون بسوزه و از نظر مالی و معنوی خودمون ر ...

مالی که من در حال تحصیلم و معنوی هم نگو که خراب شده به کل

همیشه می‌گفتم اگه فلان چیز عوض شه، اون وقت دیگه خوشحال می‌شم…

ولی سی سال طول کشید تا بفهمم اگه بخوای منتظر بمونی تا شرایط درست شه، هیچ‌وقت واقعاً خوشحال نمی‌شی.

زندگی همیشه یه داستانی داره، مهم اینه یاد بگیری وسط همین سختیا و شلوغیا، باهاشون روبه شی و حالتو خوب نگه داری. اون موقع‌ست که واقعاً خوشبختی!

🌱اينقدر قوى باش

كه بدونى بايد بعضى چيزها رو رها كنى،

و اينقدر صبور باش 

كه بدونى بايد براى اون چيزى كه لياقتت هست، صبر كنى . . .🌱

|با سختى‌ها مُبارزه كن،تا روياهاتو عملى كنى . .|

|بعضی قدمها رو بايد تنهایی برداری . .|

|باختنی وجود نداره،بعضی وقتا میبری، بعضی وقتا یاد میگیری .

❤️‍🩹- وقتایی که حالت بده این 4 تا اشتباه رو نکن چون باعث میشه حالتو فقط بدتر کنی تازه پشیمون هم بشی :

1- تظاهر به خوب بودن نکن چون این کار باعث میشه خودت رو نادیده بگیری.

یادت باشه دلیلی نداره از حال بدت خجالت بکشی.

2- احساساتت رو سرکوب نکن، سعی کن باهاش رو به روشی و کم کم باهاش کنار بیای.

3- با کسی صحبت نکن در مورد حال بدت... چرا؟ چون این کار باعث میشه بیشتر روش تمرکز کنی همین.

4- واسه اینکه زودتر حالت خوب بشه زور نزن، بعضی وقتا نیازه یه دورانی رو بگذرونی.

منظورم اینه تو راهی داری از طریق تحصیلات در آینده مستقل سی و خودت و مامانت رو نجات بدی ولی من درسم خ ...

انشاالله تو هم درست خوب شه کنکور قبول شی 

البته منم درسام خوب نیست اخه تو مدرسه ای که بودم از شدت سختگیری های زیاد مطالب سنگین خارج کتاب و کنکور ول کردم دیگه