2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به طور میانگین اگه ۷۰سال عمر کنی

و‌۲۵ازدواج کنی

۲۵ سال با پدر مادر زندگی میکنی 

۴۵سال باقی مونده رو باهمسر 

پس مدت زمان بودن با همسر بیشتره  و 

ولی خب مسئله اینه هرکدوم ازاین بد باشن و اون‌یکی خوب باشه خیلی روهم تاثیردارن

پدرومادر خوب نمیتونن بدی های همسر رو پوشش بدن

شما همسرتون خوبه یا پدرمادرتون

پدر ندارم . مادرم خوبه . تو دوران طلاقم خانوادم حمایتم نکردن . ولی تو این چند وقت متوجه شدم همسر حمایتگر و مهربون از خانواده ی خوب هم وتجب تره . بعد شما میخواین از اون مرد بچه دار بشی که بشه الگوی بچه هات. با کسی باید ازدواج کنی که دوست داشته باشی یه انسان دیگه مثل اون به دنیا بیاری

چون پولدار نیست ؟ ولی من همسرمو با تمام نداریاش عاشقشم. چون تلاش میکنه. اخلاق مهم تر از پوله برام

نه عزیزم منم شوهرمو دوست دارم ولی بنظرم پدرمادر خوب خیلی بهتره آینده بچه خوب درمیاد..چون خودم پدر مادر خوبی نداشتم اینو میگم شده یه حسرت برام 

نه عزیزم منم شوهرمو دوست دارم ولی بنظرم پدرمادر خوب خیلی بهتره آینده بچه خوب درمیاد..چون خودم پدر ما ...

منم خانواده ام خوب نیستن باهام . بعد طلاقم از ازدواج اولم چهره واقعیشونو دیدم . ولی همسرم خداروشکر  بهترین دوست و حامی منه برا همین به همه ترجیحش میدم ...