2777
2789
عنوان

خاستگار پولدار خفن

121 بازدید | 17 پست

بچها من تابستون پارسال همین موقع برام یه خاستگار خیلی پولدار اومد ک اصالت هم داشتن و ب ظاهر پسره اخلاق خوبی هم داشت و سر ب زیر بود، وقتی دیدمش اصلا ظاهرش ب دلم ننشست چون من انقد ظاهر برام مهم بود و خب بچه ترم بودم 19 سالن بود و فک میکزدم همه چی قیافش، آقا ما جواب منفی دادیم ب اینا تااینکه باز دوباره روز اول عید بود ک اومدن خاستگاریم ایندفه با عموش اومده بود ک بابامو راضی کنه و من خیلی ب دلشون نشسته بودم، بخاطر همین ولم نمیکردن ولی بازهم جواب منفی دادیم بهشون، تااینکه دور و برم نگاه کردم و دیدم چقد خوبه با مردی ازدواج کنی ک خوش اخلاق و پولدار باشه و انقد دوست داشته باشه.... دیدم چه دخترای خوشگل و خفنی ک شوهرشون اصلاااااا ااا ظاهر خوبی نداره ولی زندگی خیلی خفنی دارن، و الان اینقددددد پشیمونم ک حد نداره..... 

همش میگم کاش قبول میکزدم الان خفن ترین زندگی رو داشتم، طرف دوسم داشت بخاطر من کلی اومد و رفت ولی من احمق بودم

لطفا شما مصه من نباشین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی به دل نشستن مثلا برای من مهم تره

طرف خوشگل باشه ولی با بدبختی زندگی کنی؟ ن من اصلا اینطور نیستم، بودم ولی دیگ نیستم، من چن تا فامیل داریم انقد دخترای قشنگی هستن ک انگار ژنشون از روسیه اش، بعد شوهراشون با میمون مو نمیزنن ولی بنز و بی ام و زیر پاشونه بهترین مسافرت‌ها و عشق و حال

ولی من هیچ وقت پشیمون نشدم من ۱۷ سالگی ۲۰ سالگی اینا خواستگار های تاااپی داشتم اما واقعا سنم کم بود ...

ن من قبول ندارم، و اصلا دلم نمیخاد انقد مجرد بمونم، انسان ذاتا برای جفت بودن آفریده شده و من تنهایی رو دوس ندارم، دختریم ک دوس دازم یکی عاشقم باشه و بشدت بهم توجه کنه چون هیچ وقت با بی توجهی کنار نیومدم ونمیام

ن من قبول ندارم، و اصلا دلم نمیخاد انقد مجرد بمونم، انسان ذاتا برای جفت بودن آفریده شده و من تنهایی ...

معیارها متفاوت دیگه . من خودم تو فرهنگ خانوادم زیر ۳۰ ازدواج زوده 

من واقعا راضیم از مجردیم چون خب باذوستام میریم سفر و دورهمی و... به درس و کارم میرسم اینا

معیارها متفاوت دیگه . من خودم تو فرهنگ خانوادم زیر ۳۰ ازدواج زوده من واقعا راضیم از مجردیم چون خب با ...

خب منم تو مجردی عشق و حالمو دارم، ولی دوس ندارم مجرد بودنو

😂نظرته دیگه منم توان بدبختی ندارم ولی با به دل نشستن مشکل دارم

من خودم اگ. طرف همه جوره ساپورتم کنه و عاشقم باشه بهش علاقه مند میشم حتی اگ میمون باشه