2777
2789

خونه شریکی داریم با بردار شوهرم اینا 

بعد مستاجر امسال 200 میلیون اضافه کرده به رهنش

150 قراره فردا بده 50 یه ماه دیگه 

شوهرم میگه از این 150 که فردا میده 100 بدیم به جاریم اینا 50 ما برداریم تا یه ماه دیگه بقیشو بگیریم از مستاجر

مستاجر آدم فوق العاده بد قولیه یه ماهش حداقل سه ماه میشه

شوهرم نمی دونم چرا حاضره کل خونه زندگیمونو به داداشش بده ولی داداشش اینا یه قرون به ما تا حالا از پیش کمک نکردن 

امیر❤️

خودمون هم ما هم جاریم اینا مستاجریم 

ما ماهی 10 میلیون اجاره می‌دیم اونا اجاره نمیدن

من باردارم خرجمون بیشتره 

ولی همسرم درک نمیکنه فقط دوست داره ادای این پسرای جنتلمن رو تو خانواده در بیاره که هوای همه اعضای خانوادشونو دارن

امیر❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵۰ هم نصف کنید .بعدا اون ۵۰ هم نصف کنید.خیلی راحته که

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

منم اینو میگم ولی شوهرم نمی دونم چرا اگه از من ترس نداشت به خدا کلشو هم میداد به اونا

خب قبول نکن بگو لازم دارم یا خودمون احتیاج داریم قسط داریم و از این حرفا اگه قسط ندارین طلا الان به نصبت پایینه یه تیکه طلا بخر

خب قبول نکن بگو لازم دارم یا خودمون احتیاج داریم قسط داریم و از این حرفا اگه قسط ندارین طلا الان به ...

پولامو جمع کردم اونو هم روش بذارم طلا بخرم ولی همسرم گوش نمیدهههه

جاریم روش یه کیلو طلا هست دخترش ماهی 30 تومن دارمدشه

بازم شوهرم میگه گناهن اونا اولویتنننن

امیر❤️

پولامو جمع کردم اونو هم روش بذارم طلا بخرم ولی همسرم گوش نمیدههههجاریم روش یه کیلو طلا هست دخترش ماه ...

با پولای خودت ‌پس انداز مخفی کن نذار همسرت بدونه مخالفت کن اگه توجهی نکرد بگو به برادر یا به خانمش گفتم پس بدید ناراحت نشو فلان جا قسط داریم یا نیاز داریم

با پولای خودت ‌پس انداز مخفی کن نذار همسرت بدونه مخالفت کن اگه توجهی نکرد بگو به برادر یا به خانمش گ ...

نمی دونم هیچ راهی جواب نمیده برای همسرم 

نهایت یک ماه کمک مالی نمیکنه به خانوادش به خاطر دعواهای من ماه دوم همون آدم سابق میشه

امیر❤️

نمی دونم هیچ راهی جواب نمیده برای همسرم نهایت یک ماه کمک مالی نمیکنه به خانوادش به خاطر دعواهای من م ...

خیلی بده اینجوری 

همیر منم اینجوریه در حدی که هیچی رندگیمون به نام خودش نیس

منم  فقط پس انداز مخفی میکنم و خواسته هامو بردم بالا دلم برا بچه هام میسوزه