2777
2789
عنوان

چرا هرچی میشه باید بشینیم توخونه❓

319 بازدید | 52 پست

چرا نمیخایید واقعیت هارو ببینید ای وای نگید مامیترسیم واقعا نمیخای بدونین چه کسایی هستن ک کنارتون زندگی میکنن ؟ یعنی هرچی میشه بشینیم توخونه جایی نریم ؟ 

تاکِی باید از م،تجاوز و دزد و قاتل بترسیم بیرون نمیتونی ی گوشی دستت بگیری که دستت و قطع نکنن یا یسری کثیف بخاطر هوسشون تیکه تیکه ات نکنن 

بعدهم توخونه بشینیم ک چی ؟ نه برق داریم ن آب داریم ، حتما آفتابه به دست و باد بزن به دست توخونه بشینیم و هیچیم به رومون نیاریم 

🍓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی گفت بشین خونه؟ همچیو به هم بافتی رفت 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

مردم ما پشت هم نیستن، میدونی چرا انقلاب۵۷.۵۸موفق بود؟ چون پشت هم بودن چون یکی رو داشتن راهنمتییشون میکرد چیکار کنن و اونام گوش میدادن ولی الان کسی پشت کس دیگه ای نیست حتی معلوم نیست فازشون چیه

تو همین سایت پر از بیمار روانی و جنسی که مجازی هست !!!!

توجامعه حقیقی هم مدل دیگه ..

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مردم ما پشت هم نیستن، میدونی چرا انقلاب۵۷.۵۸موفق بود؟ چون پشت هم بودن چون یکی رو داشتن راهنمتییشون م ...

واقعا درسته 

همه چیمونو ازمون گرفتن حتی غیرت

🍓

من کل زندگیم به این اعتقاد داشتم هر اتفاق بدی بخواد برام بیفته میفته دیگه سر همین اصلا هیچی برام مهم نیست. الانم هم اسنپ میگیرم هم میرم بیرون و...  دیگه اتفاقی هم بیفته یا میمیرم یا یه خاکی میریزم تو سرم حوصله ندارم از الان غصه بخورم 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
تو همین سایت پر از بیمار روانی و جنسی که مجازی هست !!!!توجامعه حقیقی هم مدل دیگه ..

درسته 

بالاخره همینا تو واقعیت دست به عمل میزنن تا یه مدتی با فانتزی های توسرشون خوشن 

🍓