2777
2789

شده یه وقتایی که حالتون خوب نباشه و طلب نشونه کنید حس کنید خدا حرفتونو شنیده و واقعا نشونه ببینید؟

بیاین تعریف کنید🥲❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعیتش نمیدونم چی شد ولی از بعد عید یه سنگبنی فوی العاده رو زندگیمون بود و از دست خانواده شوهر اذیت بودم 

پیاز داغشم یه خرجی بود که گذاشتن رو دستمون 

دیکه واگدار کردم به خدا و بخشیدم خودم رو و قلبم سبک شد هنوز شب نشده مادرشوهرم زنگ زد خبر بدبختیاشو بهم داد 

و هنوز درگیرن 

من که به بدشون راضی نبودم 

کار خدا هن سر درنمیارم .و باز هم داریم کمکشون میکنیم سر پا بشن 

ن تا تونسته گحد زده ب زندگیمون

خجالت بکش یعنی چه؟؟؟؟؟خداوند از پدر و مادر هم بسیییییار بسییییار جوری که نمیتونی تصور کنی نسبت به بندگانشون مهربانند.  اگه هر چیزی رو با منطق خودمون بسنجیم درست نیست که مثلا پدر و مادری که میدونن یه چیزی برای بچشون ضرر داره اون بچه گریه کنه خودشو به درو دیوار هم بزنه بهش نمیدن چون میدونن باعث ضرر یا هلاکت بچه میشه 

نگو اینجوری خدا قهرش میگیره :)

چرا نگم دوسال هزار تا بلا سرما خانوادم اورده هر بلایی از سر گذروندیم پای جون برادرم پاره تنمون وسطه خسته شدم ازش جوونمون حالش بده هرروزم ی بدبیاری مگه چ کردیم

ماهلینم ی روزی  به دنیات میارم 🦋🌙

اره خیلی 

من اعتقاد دارم خدا باهامون حرف میزنه ،مثلا تی وی رو روشن میکنی یه چیزی یه حرفی میشنوی که دلت روشن میشه 

یا حتی تو مجازی 

یا توی خیابون یا تو مترو نشستی یه وقت چیزی حرفی دلت رو اروم میکنه اگاهت میکنه ،اینا همش حرفای خداست