2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی چه جوری جلوی خودمو بگیرم غیبت نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 36 پست
هررررچی بکی غیبته زندگی پس از زندگی رو نگاه بکنیانابود میشی تااا میتونی حرف نزن اصلاااا

اخه مگه میشه؟من اصلا نمیتونم باور کنم کسی بین اجتماع وخانواده و دوست فامیل باشه اما غیبت نکنه.امکان نداره

فقط یکنفر رو توی دنیا میشناسم که غیبت نمیکنه اونم سالهاس که خودشو رو توی تنهایی حبس کرده و با هیچ احدی ارتباط نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همش توجیه می کنم که این که غیبت نیست ،مثلا در مورد یه موضوعی حرف می زنیم که طرف مقابل هم ازش خبر ...

بله غیبته  چون راضی نیس

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

هر وقت خواستی حرفی بزنی فکر کن طرفی که درموردش صحبت میکنی الان همونجاست چی میگی چی رو نمیگی .

خیلی سخته اما نشدنی نیست 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

اینقدر حرف هس ک ادم راجبه خودش بزنه  چرا حرف بقیه ؟؟؟ اگ بخاهی غیبت کنی  کوچیکترین میوه ی شیرین کشمشه اونم چوب داره    پس کسی غیبت میکنه ک اصلا ایرادی نداشته باشه  البته بگم هاااا اصلا ایراد نداشته باشه  ک بعید میدونم  چون انسان جایزالخطاست  

حالا چرا از مذهبی ها پرسیدی؟ ینی مذهبی ها غیبت نمیکنن!!! والا من مذهبی نیستم و اعتقادات مذهبی هم ندت ...

خوب عزیزم مذهبی ها به گناه و عذاب اعتقاد دارن ولی غیر مذهبی ها ندارن ،البته اخلاق مذهبی و غیر مذهبی نداره 

من از مذهبی ها خواستم منو نصیحت کنن و از گناهش بترسونن و حدودش رو بگن

اگه تو موضوعی که اون جمع اون نفر رو نمیشناسن تعریف کنی غیبت نیست ولی اگه بدی کسی رو که اون جمع می‌شناسن بگی غیبته و اگه کسی علنی یک گناه رو انجام بده و تو جایی بگی غیبت نیست  راستش من اگه جایی کسی حرفی بزنه و به نظرم دروغ باشه سریع ازش دفاع میکنم و کلا یکسری واسش میکنم و اگه قابل دفاع نباشه تا بتونم جلوی حرف رو میگیرم و میگم ول کنین بابا غیبت نکنین خودش بزرگه میفهمه چکار کرده ولی وقتی کسی واقعا کار بدی میکنه واقعا سخته جایی غیبتش بشه و بتونی جلوی خودتو بگیری و حرف نزنی

واکنش صادقانه من وقتی کلی پشت سر اساتیدمون حرف زدم 🤣

😂💔

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

من همش توجیه می کنم که این که غیبت نیست ،مثلا در مورد یه موضوعی حرف می زنیم که طرف مقابل هم ازش خبر ...

هر چیزی که اگه اون طرف بشنوه ناراحت میشه غیبت هس

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔