2777
2789

چرا باید اموزش و پرورش اینهمه بیرحم باشه که امتحانا رو کشوری کنه؟

من دانش اموز دیدم با گریه درس میخونه همه ی کتاب رو حفظه اما وقتی میره سر جلسه انگار ی کتاب دیگه ست

دانش اموز دیدم شب نمی خوابه تا صبح فقط درس تهش ۱۵ نمی گیره

لطفا نگید مشکل از خودشه چون همه اینجوری هستن و این اصلا نرمال نیست اصلاااا

انگار کشور دیگه نیاز به دانش اموز و دانشجو نداره!!!

چقدر بی درک و فهم هستن که نمی بینن تلاش های یک سال درس خوندن رو..اینکه شاید ی آرزویی داره امده درس بخونه 

یعنی زمان خودشونم اینجوری بود که میرفتن سر جلسه امتحان براشون گنگ بود؟

چهارتا مراقب و چند تا دوربین بود تا استرس بچها رو زیاد کنه؟

زاده‌ی خیال ، اسیر واقعیت .‌ ‌ ‌‌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما هم دانش آموز بودیم و امتحان کشوری می‌دادیم ولی هیچوقت مثل این سال های اخیر طراحی سوال عقده ای تشر ...

چرا من تجربه دارم

فیزیک کشوری دیپلم ۷۸   دوباره امتحان گرفته شد

در حدی بود که دوباره امتحان گرفتن

من تا یادمه که خودم میدادم و تا الان که دخترم هفتمه و چند بار داده سطح امتحانای کشوری معمولا سخت نیست البته سالای قبل شنیدم که مثلا یه امتحان توی دبیرستان خیلی مفهومی و بد دادن . ولی اینم قبول کن که درصد زیادی از بچه ها حقیقتا درس نمیخونن و توقع دارن یه روز دو روز قبل اپتحان کتاب باز کنن نمره خوب هم بگیرن . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
چرا من تجربه دارمفیزیک کشوری دیپلم ۷۸ دوباره امتحان گرفته شددر حدی بود که دوباره امتحان گرفتن

من خودم امسال مراقب امتحان نهایی بودم 

چون معلمم 

واقعا دلم ب حال بچه ها می‌سوخت 

دوربین 

نمیتونستن تکون بخورن 

اصلا شرایطاسترس زا 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

تا جایی که میدونم همیشه امتحانات اخرین پایه هر مقطع کشوری بوده 

و سال قبلش دو تا درس اصلی 

یعنی ما چهارم دبستان دو درس نهایی داشتیم و پنجم تمام دروس 

دوم راهنمایی دو درس 

سوم تمام دروس 

دوم دبیرستان دو درس 

سوم تمام دروس 

همیشه هم سخت بود همیشه هم منطبق بر کتاب نبود همیشه همه خراب میکردن 

همیشه هم کلی استرس داشت 

من تا یادمه که خودم میدادم و تا الان که دخترم هفتمه و چند بار داده سطح امتحانای کشوری معمولا سخت نیس ...

هفتم فکر نکنم داشته باشه؟

فقط ششم.نهم.یازدهم و دوازدهم

بعدش ما دو روز فرصت امتحان نداریم مثلا امروز امتحان داشتیم فردا فرجه ست..پس فردا یه امتحانی که ۱۶ درسه

چی شدهدر مورد چه سطحی حرف میزنی

اینکه دبیر ی طور دیگه درس میده

کتاب همونه که دبیر درس میده

امتحان از یافته های ذهنی طراح سواله..

من خودم امسال مراقب امتحان نهایی بودم چون معلمم واقعا دلم ب حال بچه ها می‌سوخت دوربین نمیتونستن تکون ...

اولین معلم خوبی که تو دنیا میبینم!!

من خودم امسال مراقب امتحان نهایی بودم چون معلمم واقعا دلم ب حال بچه ها می‌سوخت دوربین نمیتونستن تکون ...

یازدهم دوازدهم؟   چون نمره در کنکور تاثیر داره

میخوان نشه کسی تقلب کنه

ولی آره کلا استرس زیاد میدن به بچه ها

من یه کلاس نهم داشتم کا تازه اهمیت نداره امسال هم فارسی هم علوم به شدت سخت بود .....ولی خوب چه فایده 

فقط آدم میمونه اون بچه شهر محروم همین رو امتحان میده بچه های مدارس خاص همین

وقتی بچه تیزهوشانی(بچه خودم رو نمیگم البته)  براش سخت بوده تکلیف اون بچه منطقه محروم چی میشه؟ می افتن اکثریت؟!!

هفتم فکر نکنم داشته باشه؟فقط ششم.نهم.یازدهم و دوازدهمبعدش ما دو روز فرصت امتحان نداریم مثلا امروز ام ...

اره ششم داد دیگه کلا نهایی بود دوتاش کشوری بود . ببین من امروز صبح به  یکی دیگه هم اینو گفتم یکم بهش برخورد ولی خدایی اگر از همون اول مهر برنامه بریزید هفته به هفته مرور کنید نمونه سوال مرتبط باهاش حل کنید اخر سال بالاخره روی متن مسلط هستید حالا با توجه به شرایط و وقت میخونی شب امتحان . خدا وکیلی چند نفر توی اطرافیانت میشناسی این روند رو دارن ؟ میخوام بگم همه اش تقصیر دولت و اموزش پرورش و اینا نیست بچه ها هم پشتکارشون کمه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚