2777
2789
عنوان

تبعیض مادر بین نوه‌ها

140 بازدید | 13 پست

من و داداشم پسرهامون همسنن یکسالشونه. مادرم از اینهاس که میگه بچه پسر بچه خود آدمه بچه دختر مال مردمه و هر وقت ما میرفتیم خونشون فقط به پسر برادرم توجه میکرد و پسر منو اصلا محل نمیزاشت. من خیلی ناراحت شدم و باهاش بحثم شد بهش گفتم تو دل پسرمو شکستی و باهاش قهر کردم. مادرم رفته به برادرم گفته این از حسودی داره میمیره بهم گفته چرا بچه اونو بغل میکنی و…. خلاصه برادرمم گفته وقتی ما میایم اصلا به اینها نگو بیان و حتی عید دیدنی هم نیومد خونمون. خیلی دلم شکسته که خود مادرم اینجوری باهام رفتار کرد و داره پشت سرمم همه رو باهام بد میکنه.

خیلی دلم گرفته اصلا دلم نمیخواد تا اخر عمرم مادرمو ببینم.

شما جای من بودید چیکار میکردید😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه تو کم کن ، کمتر برو بیا تا عزیزتر باشی 

موقع احتیاج و مریضی هم همون پسر و نوه پسری ش بهش برسن 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

گلم یه چیزی میگم تااخرعمریادت بمونه ازهیچ کسی هیچ توقعی نداشته باش خودتوبخاطرایناناراحت نکن میدونم سخته ولی توذهنیات ووجودکسی رونمیتونی عوض فقط روخوذت کارکن که اینابرات مهم نباشه

بعضی ها متاسفانه بلوغ فکریشون درهمون سن کودکی مونده ورشدنکرده این افراد کاش مادربزرگ ومادرنشن تازمانی که به این درک نرسیدن که رفتارهای زنندشون چقد موجب آزار بچه هامیشه

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!

پدربزرگ مادری منم همین بود

خانواده ی پدری مم با مامانم لج بودن

من از هر دو طرف تف بودم

الان بخدا دختردایی هام دوماه یه دف سر به پدربزرگم نمیزنن

منم مرتب سر میزنم

دایی م جایی بخواد بره شوهرمو میفرستم پیشش بازم نوه های دختری ن دارن به دادش میرسن

ولی کو شعور

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

اره عادت کردم ولی دلم نمیخواد همون زخم‌ها رو به پسرمم بزنه

مادر شما زخم خورده است و ببخشید اینقدر صریح میگم، کسی که این اخلاقها را داره از لحاظ روانی بیمار هست، شما برای اینکه پسرتون از کسی بیماری واگیردار نگیره چیکار میکنید؟ همون کارها را  در قبال کسیکه بیمار روحی به این سبک هست باید انجام داد.

اصلا دیگه به روی خودتون نیارید، به پسرتون و شوهرتون از این موضوع چیزی نگید، بیشتر زمانیکه پسر بردارتون نیست برید خونه ی مادرتون، و بازم دارم تاکید میکنم پسرتون ذره ای از زبان شما نباید این موضوع را بفهمه. نذارید پسرتون فردا که بزرگ شد این تبعیض پسر و دختر توی ذهنش بمونه.