2777
2789

وقتی اسنپ میگیریم حتما پلاک و رنگ و‌نوع ماشین و حتی قیافه راننده رو چک کنیم و اگه خودش بود سوار ماشین شیم . اگه خودش نبود اصلا به هیچ وجه سوار نشیم 

حتما به محض اینکه اسنپ اومد اطلاعاتشو برا دو‌نفر از نزدیکانمون بفرستیم 

این روزا باید مدام لوکیشن بفرستیم 

مکان گوشی رو روشن بذاریم

یه نکته خیلی مهم دیگه اینکه به محض اینکه سوار اسنپ شدیم ، در ماشین و که بستیم یه بار دیگه باز کنیم ببینیم باز میشه .. یه وقت قفل و از بیرون نزده باشه

این روزا دیگه تابستونه و هوا گرمه اذبت نمیشیم از سرما پس حتما شیشه ها رو بیاریم پایین

بنظر من یه اشیاء سنگین تو کیفمون بذاریم برا رفع خطر

حتی اگه عجله هم داشتیم سوار ماشین شخصی نشیم

با عبوری رفت و امد کنیم 

دوستان متوجه شدیم‌که اسنپ هم امنیت نداره 

گندشو گردن نگرفت پس به هیچ کس و هیچ چیزی اعتماد نکنیم

عکسش پخش شده که‌اون بی شرف یک ماه پیش سفر یه بلاگر و تایید کرده . پلاک و نوع ماشین و حتی چهره و اسم و فامیلی یکی بوده بعد اسنپ میگه نه ما راننده هامون مطمئنه

اینا جون مردم براشون‌مهم نیست فقط به فکر جیب خودشون هستن

و اینکه به هیچ وجه تا پاین سفر لغو نزنیم

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان من دیدم ی دختره نوشته بود تو جمهوری سوارم کرده و بهم پیشنهاد. دوستی داده 😑😑

خدا لعنتشون‌کنه

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

حالا این عوضیم پلاک وماشین وقیافه خودش بوده دیگه بدبختی اینجاست که همه چی طرفو داری بازم اعتمادنداری

متاسفانه مجبوریم با ترس زندگی کنیم و برای امنیت بجنگیم هرطور شده

موج  ضد اسنپ،،،البته من الان تپسی میزنم،،ولی چهار سال پیش راننده اسنپ شکایت کردم ب پشتیبانی،،ماشین و خوابوندن و راننده هم اخراج شد،البته خارج از اسنپ چند دست کتک هم از داداشش خورد راننده،،

قطعا اسنپ بوده والا عمرا تو این آشفته بازار میشد پیداش کرد اتفاقا من از صبح دارم فکر میکنم پلیس چطور ...

بله قطعا خودش بوده

کاش پلیس شفاف سازی میکرد 

نه اینکه دروغ تحویل بده

خوب چرا اون بی شرف وقتی طرف اسنپ گرفته این کارو نکرده چون میترسیده

الهه با ماشین شخصی رفته

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

قاتل تو بازجویی گفته من اصلا دنبال گوشیش نبودم چه احتیاج دارم به گوشی اون اصلا اون گوشی رو کی میخره از من .

با حرفهای خانومش هم میشه فهمید قصد دوستی و تجاوز داشته الهه مقاومت کرده این حیوون چهارپا هم با چاقو زده 

ی جا هم به الهه فحش میده 

حالا ترک ها بهتر میدونن چی میگه 

ولی از الهه خشم داشت