2777
2789

۲۱ سالمه

دانشجوام و کارمم مشخصه

فعلا به خاطر یه مشکلی پسر اگه  شاهم بیاد حداااقل تا یک‌ سال نمیتونم ازدواج کنم

دلم میخواد زودتر تکلیف ایندم مشخص شه🤧

میشه بپرسم کارت چه جوری مشخصه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشجومعلمم

به سلامتی ، منم معلمم

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اگه پسر شاهم بیاد`🥴

یه سال زیاد نیس تو این یه سال هم یه ورزش ادامه بده هم وسایل تدریست اماده کن ... هم سرمایه گذاری کن با وام ... 

کلا تمرکزت بزار روی این چیزا

نظامیه چی شد😄

بعدا یادم اومد که مادره میخواست شماره خودشو بهم بده که هر وقت نظرم عوض شد بهش بگم

منتها چون من گوشی همرام نبود شمارمو گفتم که اون تک بندازه

منم عمرا برم پیش قدم شم بگم اره بیا، نظرم عوض شد🥴

بعدا یادم اومد که مادره میخواست شماره خودشو بهم بده که هر وقت نظرم عوض شد بهش بگممنتها چون من گوشی ه ...

من. خترم مثل توئه خواستگار نظامی داشت خوشش اومد بعد چندبار گفتگو رد کرد

من. خترم مثل توئه خواستگار نظامی داشت خوشش اومد بعد چندبار گفتگو رد کرد

این مورد حتی به گفتگو هم نرسید

در نطفه خفه شد🤦😂

مادره زیادی پیگیر بود

منو مامانمم مدام میگفتیم نه

این سری یه خرده نرم شدم که اینطوری شد

البته الان که بهش فکر میکنم جدای از خود طرف، خانوادش احتمالا مشکل ساز میشدن

چقدر دیرررررر حسم میگ ترشیدی اون موقع 😐بابا من هم سن تو بودم همش دنبال قر فر دور دور بودم شوهر ۲۵ ب ...

وا

من کجا از دیرو زودش حرف زدم؟

فقط گفتم دلم میخواد زودتر وارد مرحله بعدی زندگیم شم

تکلیف ایندم زودتر مشخص شه