2777
2789

چه جوری همیشه مرتبه؟

پس من چرا نمیتونم خونمو تمیز نگه دارم؟

هر روز هم بدو بدو تا شب کار میکنم

میشه یادم بدین

دلم برات تنگ شده حسین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من . یک ماه اول ک بدنیا اومده بود خونه همیشه انگار جنگ زده بود . الان صبحا ک تایم چرتشه خونه رو تمیز میکنم ناهارم صبح زود بار میزارم . لباسا رو دو روز یبار میشورم . اصلا اجازه نمیدم حتی یه تیکه لباسم تو خونه پخش و پلا باشه . بچمم عادت دادم به پستونک کاری انجام میدم پستونکشو میدم بهش وایمیسه . الان دو ماهشه

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

من

هر چیزی که برمیداری بزار سر جاش

هرجا لک برداشت همون لحظه پاکش کن

بین بچه ها تقسیم کار کن

پسر بزرگم مسئول جمع کردن میز غذا و پسر کوچیکم مسئول چیدن میز غذاست

حرفام تک سایزه تو هر مغزی نمیره

پسر من از بچگی اهل ریخت پاش نبود😕😕الهی بمیرم برا کوچیکیشعاشق ماشین بازی بود دیگه کاری ب هیچ نداشتا ...

عزیزم میشه چنتا نکته از تربیت به منم یاد بدی بچم دو ماهشه دوس ندارم زیاد شیطون و شلوغ و شلخته باشه ممنون میشم 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

ماشاللهحتما تو هم کمکش میکنیچند سالشونه؟

اتفاقا نه ما اصلا کمکش نمیکنیم ، داداشم که همش مامانم تمیز می‌کنه می‌ریزه بهم فقط😂

منم شاید یه لباسی پهن کنم یا یه گرد گیری ، بقیش خودشون انجام میدن .

۴۶ سال 

بچم سه سال و نیمشه از بچگی عادت دادم ک با هر چیزی بازی می‌کنه برگردونه تو اتاقش و سرجاش بذاره 

بقیه کار های خونه هم رو برنامه ریزی انجام میدم

بُگذَر بُگذار بُگذَرَد :)👥←👤

پسر من از بچگی اهل ریخت پاش نبود😕😕الهی بمیرم برا کوچیکیشعاشق ماشین بازی بود دیگه کاری ب هیچ نداشتا ...

آره دیگه متاسفانه من نتونستم بچه هامو خوب تربیت کنم 

الان چوبشو باید خودم بخورم 

حقمه

دلم برات تنگ شده حسین

مال من بی وجود بچه هم تمیز نیست، چون همسرم ماشالاااا قد ۳ تا بچه ریخت و پاش می‌کنه 😶

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...