2777
2789
چندین دفعه جلو نامزدمم گفته خواهرم خثشگلتره

یبار بگو ب درک ک خوشگلتره مهم بخت آدمه ک باید زیبا باشه 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامان منم خیلی زبونش تیزه ، مدام هم در حال مقایسه ام با خواهرم

مامان منم مدام منو توسر خواهرم میزنه ومتاسفانه این باعث شده خواهر از من دل خوشی نداشته باشه و هرچقدر سعی میکنم بهش نزدیک شم بازم باهام مثل غریبه هاست هزاران بارم ازمامانم خواستم همچین کاری نکنه بازم ادامه میده 

من اینطور مواقع میگم به تو رفتم خو🫠

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

حسودیش میشه ، راهکارش رو بلد نیستم متاسفانه🫂💔 همدردیم

ولی به نظرم منظوری ندارع از ته دل نمیکه

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

نمی دونم چرا اینجورین، امروز دلم شکست خونه نرفتم

واقعا بده میبینم خواهرمم خیلی ناراحت میشه رو اعتماد به نفسش خیلی تاثیر گذاشته باهامون بیرون نمیاد ولی مامانمم تقصیر نداره نمیدونه چقدر ناراحت میشه از دلسوزی بهش یه چیزایی میگه ولی اینکه منو مثال میزنه همه چیو برعکس میکنه 

مثلا بهش میگه دماغت بزرگه باید عمل کنی از طرف دیگه به من میگه دماغ تو خیلی قشنگه خیلی به صورتت میاد حرف بدی نیست ازنظر خودش ولی بار روانی زیادی داره برای یه دختر توسن بلوغ

چطوری متوجه شدی ، لطفا به منم بگو شاید منم ناراحت نشم🥺

ببین دل میسوزونه و دائم مقایسه میکنه من الان مطمئنم که مامانم خواهرمو بیشتر از من دوست داره وتعریفاش ازمنو اینکه منو تو سر اون میزنه بخاطر ناراحتیشه برای خواهرم وگرنه دوتامون دخترشیم چرا همچین کنه خواهرم چشمای خیل قشنگتری داره نسبت به من ولی هیچ وقت اینو تو سرمن نمیزنه ولی دماغو پوست منو دائم میزنه تو سراون چون اون براش مهمتره تامن 

چطوری متوجه شدی ، لطفا به منم بگو شاید منم ناراحت نشم🥺

اخه هروقت عصبانیه اونجوری میگه گاهی وقتا اعتماد ب نفس میده😣

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

واقعا بده میبینم خواهرمم خیلی ناراحت میشه رو اعتماد به نفسش خیلی تاثیر گذاشته باهامون بیرون نمیاد ول ...

مامان من چند وقن پسش به خواهرمگفت موهاتو این مدلی ببند بعد منو مثال زد گفت اون سرش گرد نیست بعش نمیاد هر مدلی بع تو میاد