2777
2789
عنوان

من به تنگ امده ام از همه چیز

366 بازدید | 24 پست

میگن وقتی ادم صبرش تموم و طاقتش طاق میشه فرج میرسه امروز دیگه به قدری لبریز شدم که از خدا شکایت کردم  فرج کووووو‌ میگن بعد هر سختی اسانی هست خدایا کجاست اسانی دیگه بریدم 

من به تنگ امده ام‌از همه چیز بگذارید هواری بزنم 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

نه

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله
فکر نمی کنم اداشُ درمیاری ادای تنگا رو

شما فک نمیکنی ادای خوشمزه ها رو در میاری

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراعزیزم

خیلی طولانیه هدفم از این تاپیک این بود که یه نفر بیاد بگه واقعا بعد سختی اسانی میاد یه نفر که تجربه کرده😣😣

من از تو داغون ترم کاش یه نفر بیاد زندگی صب تا شب منو ببینه خدا رو هزار بار شکر میکنه 

میشه بگین چه جوری حالتونو خوب میکنین 

خوب نیستم عزیزم فکر نمیکنم من و حال خوب دیگه هیچ وقت به هم برسیم

اخه چرا 😣😣

اخه چرا 😣😣

عقلم اینو رو میگه به عقل خودم من دائم البدبختم مگه خدا خلافشو بهم ثابت کنه امروز خیلی حالم بد بود. من هزار تا مشکل دارم یه مشکل بزرگ تر دارم که بیمارم . بیماری که هیچ امیدی نداره خوب بشه 

.