2777
2789

شوهرمنم گاهی صبحانه میبرن 

یه روز چرخ کرده 

یه روز تن ماهی لوبیا و عدس

یه روزاملت 

یه روز قیسی خرما که با شیر و زنجبیل و مغزگردو بادوم فندق و پسته درست میکنن

البته موادش رو میبرن سرکار درست میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من الویه رو درست کن بذار تو ظرف رفتنی چندتا نون بربری بگیره بااون بخورن.بانون بربری داغ و تازه خیلی می چسبه الویه

کله پاچه هم میتونه خودش بگیره ببره خوبهیا سرشیر و عسل بگیره ببرهبانون سنگک

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
تست فرانسوي چيه ؟

نون تست رو توی ترکیب شیر و تخم مرغ هم زده شده میخوابونی،بعد سرخ می کنی...

تست فرانسوی رو با مربا،عسل،خامه،پنیر و هر چی دوس داشته باشن میتونن بخورن

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
شوهرمنم گاهی صبحانه میبرن  یه روز چرخ کرده  یه روز تن ماهی لوبیا و عدس یه روزاملت  ...

من شوهرم با محل كارش يك ساعت و نيم فاصله دارن به نظرت چيزهاي داغ درست كنم خراب نميشن 

نون و پنير جداً بزارم اگه بخوام درست كنم كه كلي بايد درست كنم 

عزیزم برو کلللی نون ساندویچی بخر پنیر و گردو بمال توش بده ببره دیگه

اخه یکی دوتا نیست که بگم لوبیا چیتی یا عدسی درست کن😥

۲۵ نفرو صبحانه دادن کار حضرت فیله😑😑

البته میتونی سیب زمینی و تخم مرغ ابپز کنی ولی خب تا برسه به دست گرسنگان سرد میشه😆😆

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚

كالباس و نيمرو انقدر خوشمزه ميشه 😍😍😋😋😋

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...