2777
2789
عنوان

دوست جونیا میشه لطفا بگین این بی بی مثبته یا منفی ممنونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 44 پست
الان دومیه رو انجام دادی چی شد؟

این منفیه عزیزم اصلا هنگم 

اگه نیستم پس چرا هفده روزه عقب افتاده حالت تهوع و سرگبجه دارم 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی خیره گلم خب یکی دیگ بذار صب

والا باید برم ازمایش گلم شمام برو انشالله واسه دوتامون خیر باشه عزیزم مرسی از راهنماییت😍😍

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
مال من اینا😐😐😐😐

وای اینکه مثبته😐😐😐😐😐تابلوعه

روش نوشته دیگه.فکرکنم سه قطره باشه☺

این نوشته بود پنج😐وای الان قشنگ تو برزخم دو تا زدم یکی مثبت کی منفی 

😕😕😕😕😕😕

ناراحت نباش عزیزم  شایدم کاذبه جلوگیری نداشتین مگه؟ 

این منفیه عزیزم اصلا هنگم  اگه نیستم پس چرا هفده روزه عقب افتاده حالت تهوع و سرگبجه دارم

برای اطمینان یه آزمایش بده چند روز دیگه شاید هنوز ضعیفه بی بی چک نمیتونه تشخیص بده

👧عشقم همسرمو تک دخترم👪
برای اطمینان یه آزمایش بده چند روز دیگه شاید هنوز ضعیفه بی بی چک نمیتونه تشخیص بده

مرسی عزیزم حتما ازمایش میدم😍😘

مال من اینا😐😐😐😐

این دیگه خیلی مثبته😅 فک نکنم کاذب باشه!

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

سلام

توروخدا درخواست دوستیمو قبول کنین سوال دارم ازتون. تو یه تاپیک ذکر و دعا داده بودین برای محبت شوهر. من همون استارترم. دیگه بریدم دعا میخام برای سردی که طلاقم بده

سلام توروخدا درخواست دوستیمو قبول کنین سوال دارم ازتون. تو یه تاپیک ذکر و دعا داده بودین برای محبت ...

سلام گلم من واسه محبت دارم والا نه سردی