2777
2789
عنوان

این درست میگه یا غلط

126 بازدید | 10 پست

تراز ... در کنکور سراسری، در منطقه یک تجربی با سهمیه 25 درصدی، رتبه بین 1500 تا 2000 در منطقه را نشان می دهد. این رتبه به طور کلی به معنای این است که شما در میان حدود 25 درصد از داوطلبان دارای سهمیه، جزو 1500 تا 2000 نفر برتر هستید. 

اینو زدم توی گوگل که این تراز چه رتبه ای میده

با این رتبه میشه جایی قبول شدش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شده 5621 شاید تیر بهتر بدم🫤میدونم الان ته دلت کلی بد و بیراه میگی

خوبه ترازت با سهمیه قبولی قطعااا یه رتبه خوب میاری 

نه بد و بیراه نمیگم ولی خو کاش تلاشتو یکم بیشتر می کردی از سهمیت استفاده نمی کردی اینجوری عادلانه تر بود 

هرچند هرکسیم جات باشه استفاده می کنه

تیرم بهتر بدی باز بهتره برات 

هدفت چیه

اگه امضامو دیدی مهربون دعام کن سال ۱۴۰۵ بتونم به هدفم (دبیری الهیات) برسم💛🌱

سلام،سوال کنید از مشاور های تحصیلی که از بین بچه هایی که سهمیه ۲۵ درصد دارن چه تعداد پذیرش می‌شن.الا ...

پس تیر باید خوب بدم یا پشت بمونم 

کسی دم پرم نیست با این سهمیه فقط مسئول که کد داد بهمون گفت ما مورد داشتیم 340 هزار رو کرد 40 هزار با سهمیه ات 

تو بهتر میدی به نظرم

خوبه ترازت با سهمیه قبولی قطعااا یه رتبه خوب میاری نه بد و بیراه نمیگم ولی خو کاش تلاشتو یکم بیشتر م ...

دندون پزشکی 

تیر بهتر میدم نهایی ها رو خوب دادم یه دور قشنگ 12 دوره شدش 

10 و 11 ام دارم دوره میکنم بهتر میشه تجربه ام برای کنکور بهتر شده

دندون پزشکی تیر بهتر میدم نهایی ها رو خوب دادم یه دور قشنگ 12 دوره شدش 10 و 11 ام دارم دوره میکنم به ...

خوبه احتمال قبولیت زیاده تیرم خوب بدی میاری 

سهمیت خوبه

اگه امضامو دیدی مهربون دعام کن سال ۱۴۰۵ بتونم به هدفم (دبیری الهیات) برسم💛🌱

پس تیر باید خوب بدم یا پشت بمونم کسی دم پرم نیست با این سهمیه فقط مسئول که کد داد بهمون گفت ما مورد ...

شما از بین بچه هایی که سهمیه دارن پذیرش می‌شید

برای مثال امسال ۱۰ هزار نفر شرکت کردن تو کنکور که سهمیه ۲۵ درصدی دارن،ولی کلا ۵ هزار نفر قبول می‌شن.اینو همینطوری برای مثال گفتم که بگم رقابت هست بینتون هرچند کم ولی بالاخره یه رقابتی وجود داره

و زیاد به سهمیه اعتماد نکنید...

و بله هر چقدر تراز بهتر باشه تاثیرش بیشتره.