2777
2789

بیاین از روش تربیت و روش نگهداری نوزادو...

هرچی که میدونین رو بگین 

اگه خدا بخواد من مامان اولیم و دوس دارم تجربه هاتونو بخونم مرسی😘😍❤️💚

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

مبارک باشه عزیزم 🥰

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه تاپیک خوبی منم بچه اولم رو باردارم 

لطفاً بگید چه چیزایی توی سیسمونی اصلا به درد نخورد یا بدون اونم میشد کاری رو انجام داد

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

من سر شیر خوردن بچه م خیلی خودمو اذیت کردم انگار شیر خشک سم بود نمی خواستم به هیچ وجه بهش بدم 

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

چه تاپیک خوبی منم بچه اولم رو باردارم لطفاً بگید چه چیزایی توی سیسمونی اصلا به درد نخورد یا بدون اون ...

گهواره واقعا خیلی کم بچه ای پیش میاد حتی بزرگم بشه توش بخوابه

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
مبارک باشه عزیزم 🥰

مرسی گلم😍😘

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

از بچه گی جلوش رو بگیر نزار زیاد ریخت و پاش کنه و تو خونه فضولی کنه وگرنه تربیتش خراب میشه و خیلی کار میافته گردنت زیاد ازاد نزارش

برای غذا خوردنشون صبوری کن غذا به زور بهشون نده از ۶ ماهگی غذا بزار جلوش خودش بخوره تا علاقه مند شه اشکال نداره کثیف کاری میشه مهم اینه لذت ببره و یاد بگیره 

زیاد ناراحت و خسته نباش اینا فقط یه دورانه زمانی که سه سالشون بشه وظایفت کم تر میشه و ازادتر میشی