2777
2789

من دانش آموز انسانی ام. به این رشته علاقه ای نداشتم اومدنم با اصرار خانواده بود هیچوقتم نه معدل بالا گرفتم نه هیچی الانم که کنکورم گند زدم نهایی هم همینطور. من ادم درسخوندن نیستم تصمیم گرفتم برم دانشگاه رشته های هنری همونایی که دوست داشتم  از اول ولی نمیدونم چطوری به خانوادم بگم یه خوابایی برام دیدن که برو رشته حقوق و ازمون وکالت بده و نشد کارمند بانک بشو و...  اصلا جرئت ندارم بگم از طرفی یه دختر عمو هم دارم داره برای دندون پزشکی درس میخونه با اونم رقابت دارن دیگه بدتر. هی میگن چقدر بد شانسیم بچمون شده این

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

خب توهم منطقی باهاشون صحبت کن مگه میشه همه بخوان دکتر و وکیل بشن 

هرکسی باید بره سمت علاقش

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب باهاشون صحبت کن بگو علاقه من اصلا این نیست

نمیفهمن. میگن غلط کردی الان بچه ای جوگیر پشیمون میشی بعدا اخه هنرم شد کار و پول ؟

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

نظرمه خودتو بدبخت نکن خانوادت صلاحتو میخوان خالم رشته هنر خونده بود همیشه بهم میگفت هیچوقت نرو هنر آینده نداری

بعدشم تو آینده هوش مصنوعی هنر رو دیگه ادامه میده هنر خیلی خوبه من خودم عاشقشم ولی با وضعیت هوش مصنوعی هنرمندا آینده ای ندارن ادامه بده وکالتتو چند ساله میگذره

ببین می‌دونم سخته اما برو بهشون بگو شما مجبورم کردید شایدند تا حرف بارت کنن و باهات دعوا کنن اما در ...

از این حس گناه دادنشون متنفرم بابام هی نفس عمیق می‌کشه میگه صلاح بچه هامو میخواستم حالا ببینشون. 

به عنوان کسی که به روز جای تو بود و جسارت پیدا نکرد بره دنبال علاقش و الان توی ۲۱ سال هنوز پشت کنکوره و برای رشته ای که اصلا بهش علاقه نداره دارم بهم میگم

حتی اگر لازمه دعوا کن حتی اگر لازمه جنگ کن اما خواهش می‌کنم برو دنبال علاقت 

قبل از انتخاب علاقت منطقی راجع بهش فکر کن و بعدش تصمیم بگیر

نزار بهت زور بگن و راه های نرفته خودشون رو برات تحمیل کنن

اینو منی بهت میگم که الان در طول روز ۱۴ ،۱۵ تا قرص میخوره و نصف بیشترشون قرص اعصابه

به خودت رحم کن

التماست میکنم به خودت رحم کن

یه روزی به خودت میای میبینی از خودت هیچی نداری دیگه

نظرمه خودتو بدبخت نکن خانوادت صلاحتو میخوان خالم رشته هنر خونده بود همیشه بهم میگفت هیچوقت نرو هنر آ ...

اخه دقیقا من پسر عموم حقوق خونده اونم می‌گفت حقوق اینده ای نداره. نمی‌دونم چرا خیلیا از رشته هایی که رفتن راضی نیستم. ولی به نظرم اینکه ادم بره سمت علاقش بهتره. من اصلا با این وضعیت درسیم نمی‌دونم حقوق ازاد قبول میشم یا نه!

به عنوان کسی که به روز جای تو بود و جسارت پیدا نکرد بره دنبال علاقش و الان توی ۲۱ سال هنوز پشت کنکور ...

یعنی شما میگی برم پی علاقه؟ الان یکی کامنت گذاشته خالش رفته هنر پشیمون شده. نمیدونم چیکار کنم اینقدر استرس دارم😢

به عنوان کسی که به روز جای تو بود و جسارت پیدا نکرد بره دنبال علاقش و الان توی ۲۱ سال هنوز پشت کنکور ...

برو دنبال چیزی که حالت باهاش خوبه 

برای خودت چیزی رو که دوست نداری رو صرفا به خاطر خانوادت تحمیل نکن

نمیفهمن. میگن غلط کردی الان بچه ای جوگیر پشیمون میشی بعدا اخه هنرم شد کار و پول ؟

اشکال نداره بگو میرم دانشگاه آزاد هر ماه باید کلی پول خرج شهریه دانشگاه بدین

Mathematics teacher