2777
2789
عنوان

مامانای دختر دار بیان لطفا

176 بازدید | 21 پست

مامانا چند روز بود حس کردم دخترم کلافه هست فکر میکردم بخاطر تموم شدن مدرسه و دوری از دوستانش هست با مامان دوست صمیمیش هماهنگ کردم رفتیم بیرون ولی دوباره حالش خوب نشد 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بردمش بیرون باهاش وقت گذروندم اما همچنان کلافه بود 

میدونستم یچیزی هست اما نمیگه بی‌خواب و حساس شده بود دیگه دیشب تا ساعت ۴ باهم حرف زدیم فهمیدم روز آخر مدرسه یکی از همکلاسی هاش فیلم س ک سی تو گوشی نشونشون داده خیلی حالم بد شد 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

برا دوشنبه نوبت مشاوره گرفتم براش ولی خیلی فکرم درگیر شده باید چیکار کنم

اگ شرایطش رو دارین بفرستینش کلاس ولی باهاش حرف بزنین شاید مشکلی نگرانی چیزی داره

بالاتر توضیح دادم چی شده 

کلاس هم باشگاه میره هم نقاشی هم رباتیک 

بردمش بیرون باهاش وقت گذروندم اما همچنان کلافه بود میدونستم یچیزی هست اما نمیگه بی‌خواب و حساس شده ب ...

وای نه🤦🏻‍♀️

بچه های انقدری چطور این چیزارو یادگرفتن آخه

حالا خودشون هیچی به بقیه هم آسیب میرسونن 

انشالله ک مشاوره کمک کننده باشه 

انقد مواظبین شما بعد حالا اینجوری یکی دیگ میاد از این کارا میکنه🤦🏻‍♀️

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂
وای نه🤦🏻‍♀️بچه های انقدری چطور این چیزارو یادگرفتن آخهحالا خودشون هیچی به بقیه هم آسیب میرسونن انش ...

دارم دیوونه میشم من و همسرم حتی اینستا نداریم که دخترم تحت تاثیر قرار نگیره خیلی به استفاده از فضای مجازی اهمیت میدیم حالا یکی دیگه آنقدر راحت روح و روان دخترم رو بهم ریخت زنگ زدم به خانواده اون بچه اصلا برای مادرش مهم نبود دستام داره میلرزه 

دارم دیوونه میشم من و همسرم حتی اینستا نداریم که دخترم تحت تاثیر قرار نگیره خیلی به استفاده از فضای ...

واییییی چطور میتونن انقد بی تفاوت باشن🤦🏻‍♀️

حق داری واقعا 

زور داره بخدا اینجوری 

یه سوال غیرمرتبط مدرسه اش دولتیه؟یا غیرانتفاعی؟

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂
واییییی چطور میتونن انقد بی تفاوت باشن🤦🏻‍♀️حق داری واقعا زور داره بخدا اینجوری یه سوال غیرمرتبط مد ...

هیات امنایی هست 

پدرو مادرش جدا شدن رفتم مدرسه شماره پدر و مادرش رو گرفتم هیچکدوم جواب درستی بهم ندادن 

فقط بلدن بچه پس بندازن تربیت صفر