2777
2789

میشه از علایم بارداری هاتون بگید چ دختر چ پسر.من تهوع دارم کمه ولی بالا نمیارم همه میگن پسره یعنی حقیقت داره ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن باو چرته این حرفا

مورد داشتیم از دوستای خودم که تا اخرین لحظه فکر میکردن این پسره بذاش کلی کادو و سیسمونی پسرونه خریدن و وقتی بندا میاد میفهمن دختره😆

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

فکر نمی‌کنم ربطی داشته باشه

من نه تهوع نه ویار هیچی نداشتم.بچه ام پسره

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

برای من که درست بود.

تشخیص از رو علائم هفتاد هشتاد درصد درسته ولی قطعی نیست

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نه ربطی نداره.منم نداشتم خیلی هم بارداریم خوشگل شده بودم بچه ام اما دختر بود‌.هر جا میرفتم فکر میکرد ...

عه چ خوب راستش هدیه خداس هیچ فرقی نمیکنه ولی از بچگی خودمو مادر ی دختر تصور میکردم.انقد همه گفتن دیگه فکر میکنم واقعا پسرع.چن هفته معلوم شد جنسیت 

دوستم هیچ تهوع نداشت دختر بود

فامیلمون خیلی حالش بد میشد همه میگفتن دختره پسر شد

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به چشمان خدا خیره شدم معجزه کرد💚🌱

ن باو چرته این حرفامورد داشتیم از دوستای خودم که تا اخرین لحظه فکر میکردن این پسره بذاش کلی کادو و س ...

من هنوز خیلی مپنده تا جنسیتم خیلیییی کنجکاوم انگار بچه چندممه😂

عه چ خوب راستش هدیه خداس هیچ فرقی نمیکنه ولی از بچگی خودمو مادر ی دختر تصور میکردم.انقد همه گفتن دیگ ...

عین من پس..واقعا سلامتش برام مهم بود اما همیشه خودم مادر دختر تصور میکزدم..سونو ان تی گفت احتمالا دختره اما تو ۱۶هفته دیگه مشخصه من تو هفته۱۸رفتم انومالی که قطعی گقت

سلام

اولا که ۷ هفته زوده، من از ۸ هفته ویارای شدیدم شروع شد تا تقریبا ماه ۵ هم موند.

من و دوستم با فاصله کم باردار شدیم، من با ویار و حال بدی خیلی شدید، اون عادی عادی بود، بچه دوتامونم دختره.