2777
2789
عنوان

دختر بودن

337 بازدید | 32 پست

سلام کیو بچه بودن دوست داشتن دختر باشند واقعا راضید به خاطر جنیستتون؟مثلا ته تحربه وحسرتی داشتید که به خاطر دختربودن بهش نرسید.واقعا دلم نمیخواد دخترباشم

من الان عاشق دختر بودنم هستم چون که یاد گرفتم باید از اون چیزی که هستم خوشحالم باشم تا زندگی برام آسون بشه

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

منم دلم نمیخواد دختر باشم 

اگه پسر بودم راحت تر بود شاغل شدنم ازدواجم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چرا اسمت ستاره ددرحال مرگ سیوکردی

این برا قبله نه الان

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

دختر بودن محدودیت نیست عزیزم 

فقط زمانی میتونی ازش لذت ببری و رضایت داشته باشی که به این باور برسی 

اونوقته که دیگه کسی نمیتونه افکار پوسیده شو بهت تحمیل کنه و بدون توجه به بقیه کاری که دوست داری رو انجام میدی 

توبچه تهرانی

نه بچه بوشهرم🙂

ازچه لحاظ

کار راحت تر پیدا میکردم راحت تر میرفتم تو شرکت الان ۳۰ب بالا میدن ب سابقه ۳ ۴ ساله 

راحت تر ازدواج میکردم 

ازدواج دختر ۳۵ساله سخت تر از پسر ۳۵ ساله س 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

باز توشهر بزرگی

بزرگ نیست زیاد