2777
2789
عنوان

با وضعیت الان

94 بازدید | 10 پست

من گردنبند و گوشواره ام رو در بیارم؟ دستبند و اینام ندارم، اون دوتا هم زیر شال و لباسن دیده نمیشه

شهرمون هم کوچیکه نمیدونم تاحالا دزدی اتفاق افتاده یا ن، ولی میترسم دیگ، از اون طرف سخته هی در بیارم هی دوباره وصل کنم 😭چ بدبختی داریم بخدا همین دوتا تیکه طلا هم دیگ نمیتونم استفاده کنم، حالا مامانمو بگو ک ی عالمه النگو داره و عین خیالش نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا فکر میکنید بخاطر گوشی بوده که این اتفاق برا ابن دختر افتاده اخه گوشی دزدی به چه درد میخوره موضوع چیز دیگه هست که نمیگن

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
هر روز گردنبند می‌ندازی ؟ وقتی میمونه زیر شال و مقنعه فایده اش چیه

همیشه گردنمه خب ،چ ربطی داره گردنم هست مگ حتما از طلا باید تو مهمونی استفاده شه من دوست دارم از وسایلم همیشه استفاده کنم 

منطورم این بود بیرون ک زیز شال هست و دیده نمیشه، بازم در بیارم یا ن 

واقعا فکر میکنید بخاطر گوشی بوده که این اتفاق برا ابن دختر افتاده اخه گوشی دزدی به چه درد میخوره موض ...

اصلا من ب این دختره کار ندارم

خیلی ویدئو دیدم ک میان یهو ی نفرو خفت میکنن طلاهاشو در میارن ،تا الان جدی نگرفته بودم، الان میترسم 

والله ..بدلیجات هم خطرناکه 

همین چند وقت پیش یک خانمی را دزدیدن بردن کشتن ‌. دستش را قطع کردن.‌ فکر کردن النگو هاش طلاست . 

دزدها النگو ها را بردن طلا فروشی . 

طلافروشی گفت بدل هست.

والله ..بدلیجات هم خطرناکه همین چند وقت پیش یک خانمی را دزدیدن بردن کشتن ‌. دستش را قطع کردن.‌ فکر ک ...

آره شنیدم اینو

ولی میگم گردنبند و گوشواره ام ک زیر شال دیده نمیشه بازم در بیارم؟ 

آره شنیدم اینوولی میگم گردنبند و گوشواره ام ک زیر شال دیده نمیشه بازم در بیارم؟

من میترسم . اتفاق یکبار می‌افته 

یک خانمه بود چند وقت پیش توسط پسر خاله اش به قتل رسید .

اخبارش هست .تو تلگرام. مجری شبکه افق بود.‌

پسر خاله می‌خواست طلاهاشو بگیره ..با چکش میزنه زنه را می‌کشه