2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهر

103 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها

بیایید با سیاستهای زنانه تون منو راهنمایی کنید

شوهرم صبحا که میخواد بره سرکار گاهی اوقات اول میره پیش مامانش اونجا صبونه میخوره بعد میره سرکار' صبونه ام خودم بعضی  قتا بهش میدم بعضی وقتا نه'ینی پیش اومده پاشدم صبونه آماده کنم با اصرار میگه نمیخواد'و اکثر موارد هم عصر قبل اومدن به خونه یه سری به مامانش میزنه'خونشونم از ما دوره ولی به محل کارش نزدیکه' چیکار کنم دیگه اینطوری رفتار نکنه دوس ندارم هرروز بره خونه مامانش

کار اشتباهی انجام نمیده،مگه اینکه بخوای عروس بازی دربیاری، ،شما رو خودت کار کن،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب صبحونه و ناهار وشام کم نذار براش

هیچوقت کم نمیزارم و نذاشتم'بهشم نمیگم نرو ولی چون مامانش خیلی تو زندگیمون دخالت میکنه فکر میکنم اگه هرروز نره بهتره'دو روز در میون بره'اصلا باهم بریم چرا تنهایی روزی دوسه بار میره

اصلا به روش نیارین چون لج میکنه صبحا صبحونه گرم درست کنین براش. املتی حلیمی عدسی چیزی که حالا زحمت بیشتری داشته باشه بگین از دیشبه دارم به این غذا رسیدگی میکنم که ی صبحونه مفصل باهم بخوریم یا وقتی رفت سرکار نزدیک ظهر زنگ بزن بگو ضعف کردم چیزی نخوردم تنهایی غذا از گلوم پایین نمیره ظهرا ک نیستی صبحا بمون باهم بخوریم و این ک سعی کنید خیلی حساسیت به خرج ندین در حد تعادل مثلا هفته ای یکی دوبار اوکیه یا حتی یک بارم دوتایی برید

کار اشتباهی انجام نمیده،مگه اینکه بخوای عروس بازی دربیاری، ،شما رو خودت کار کن،

عزیز شما با اون تعداد پستهایی که گذاشتی مشخصه کمبود بزرگی تو زندگیت داری'رو خودت کار کن

عزیز شما با اون تعداد پستهایی که گذاشتی مشخصه کمبود بزرگی تو زندگیت داری'رو خودت کار کن

😂

رفتی تاپیکامو گشتی دیدی هیچی پیدا نکردی گفتی یذار پستاشو ببینم،آخی 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اصلا به روش نیارین چون لج میکنه صبحا صبحونه گرم درست کنین براش. املتی حلیمی عدسی چیزی که حالا زحمت ب ...

اصلا با هفته ای یکی دوبار مشکلی ندارم'مشکلم روزی دوسه بارشه و اینکه من بلند میشم صبونه آماده کنم نمیزاره'بعد میره اونجا میخوره بعدم باز عصر قبل اینکه بیاد خونه میره پیش مامانش'مامانشم خیلی اخلاقش بده' و دخالت میکنه تو زندگیمون

حداقل من اینجام،مثل تو بیست و چهار ساعت نقشه نمیکشم فتنه بمدازم بین مردم.هری

اصلا با هفته ای یکی دوبار مشکلی ندارم'مشکلم روزی دوسه بارشه و اینکه من بلند میشم صبونه آماده کنم نمی ...

از شب قبل اماده کن اگر میبینی نمیزاره بلند شی صبحا بعد بگو دیگه از دیشب درست کردم

اصلا با هفته ای یکی دوبار مشکلی ندارم'مشکلم روزی دوسه بارشه و اینکه من بلند میشم صبونه آماده کنم نمی ...

یه مدت معکوس عمل کن

صبح چشاتو باز کن بگو حوصله ندارم صبونه آماده کنم واست برو خونه مامانت بخور

ببین چطور میشه جریان

یه جاهایی هم توی صحبت های دیگه اشاره کن که خواب صبح شیرینه و همون بهتر که مادر شوهر زحمتش رو بکشه . بعد واسه اینکه زحمت گردن مادرش نیفته خودت رو مجبور می‌کنه واسش آماده کنی. که یه وقت النگو های ننه اش نشکنه