2777
2789
عنوان

دیدتون نسبت به خانمی که نظافتچی هست چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید دید متفاوتی داشت؟ یه خانم شاغل مثل همه‌ی شاغلای دیگه مثل کارمند مثل متصدی فروشگاه مثل مهندس مثل پزشک مثل معلم و مدیر همه‌شون شاغلن فقط خدماتی که ارائه میدن متفاوته

زهد ریایی،جهل مقدس...

اینکه قویه ولیبعضیا برخوردشون با همین خانوم هایی خیلی بده..البته هستن خانم ابدارچی هایی که اخلاق گندی دارن

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

معمولیولی از نظافتچی های بیمارستان خیلی بدم میاد لعنتیا از دکترم پز و اداشون بیشتره 😒

اونایی که من دیدم خیلی مهربون و دلسوز بودن 

منظورم نظافتچی های بیمارستانه 

البته شاید بداخلاقشون به پست من نخورده

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

ی بنده خدا ..چیکارش داریم 

حتمن دیگه نیاز داره که این کارا رو میکنه 

ولی ی چیزی بگم شاید باورت نشه ولی لرا واسشون عاره نظافت چی باشن یا مستخدم ...حاظرن تو شرکت سر زمین دلا راس بشن واس کار ولی خونه مردم یا جایی تمیز نکنن ..

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

مرسی از نظراتتون 

شماها خیلی مهربون و انسانید

قدر خوبی هاتونو بدونید 

💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

داره زحمت میکشه دستشم درد نکنه بعضیا از بی پولی به خیلی راها کشیده میشن اما این آدم میره خونه مردم کار میکنه حتی با وجود اینکه خطراتی هم براش هست دمش گرم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
ی بنده خدا ..چیکارش داریم حتمن دیگه نیاز داره که این کارا رو میکنه ولی ی چیزی بگم شاید باورت نشه ولی ...

میفهمم 

ولی خب نمیشه یک چیزو به همه ی مردم یک استان نسبت داد

داره زحمت میکشه دستشم درد نکنه بعضیا از بی پولی به خیلی راها کشیده میشن اما این آدم میره خونه مردم ک ...

دقیقااا همینطوره 

حق مطلب رو گفتید