یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا باید دید متفاوتی داشت؟ یه خانم شاغل مثل همهی شاغلای دیگه مثل کارمند مثل متصدی فروشگاه مثل مهندس مثل پزشک مثل معلم و مدیر همهشون شاغلن فقط خدماتی که ارائه میدن متفاوته
اینکه قویه ولیبعضیا برخوردشون با همین خانوم هایی خیلی بده..البته هستن خانم ابدارچی هایی که اخلاق گندی دارن
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
ولی ی چیزی بگم شاید باورت نشه ولی لرا واسشون عاره نظافت چی باشن یا مستخدم ...حاظرن تو شرکت سر زمین دلا راس بشن واس کار ولی خونه مردم یا جایی تمیز نکنن ..
داره زحمت میکشه دستشم درد نکنه بعضیا از بی پولی به خیلی راها کشیده میشن اما این آدم میره خونه مردم کار میکنه حتی با وجود اینکه خطراتی هم براش هست دمش گرم
یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"