2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجز روز اول خوب بود بقیه اش

فقط تا جای ممکن دورت خلوت باشه و ادم درست حسابی مراقبت باشه یعنی کم صبر و تحمل نباشه

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋

عالی بود خیلی شیک و تر و تمیز میخوابی رو تخت چند دقیقه بعد بچه ات دنیا میاد

من که خیلی راضی بودم

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
بجز روز اول خوب بود بقیه اشفقط تا جای ممکن دورت خلوت باشه و ادم درست حسابی مراقبت باشه یعنی کم صبر و ...

پمپ درد داشتی؟

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔
عالی بود خیلی شیک و تر و تمیز میخوابی رو تخت چند دقیقه بعد بچه ات دنیا میادمن که خیلی راضی بودم

بی حسی یا بیهوشی؟

بی حسی یا بیهوشی؟

بی حسی

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

فقط سرتو تا چند ساعت بلند نکن یعنی بخواب رو تخت سرتو زیاد تکون نده

من مشکلی نداشتم ولی زنداداشم چون سرشو زیاد بلند کرده بود سردرد داشت

از نظر جای عمل و اینا درد خاصی نداشتم

پمپ دردم نداشتم با شیاف اوکی بودم

در کل خیلی راحت تر از اون چیزی بود که فکر میکردم

نگران نباش

اخه چرا

چون دردای وحشتناک داره چون راه رفتن اول هیچ و

فرقی با شکنجه شدن جسمی نداره  چون اگه پمپ درد نداشتم قطعا از درد میمردم تو خونه هم هر ۶ ساعت شیاف 

تا ۱۰ روز این تجربه‌ی منه واقعا پشیمونم واقعاااااااا

زهد ریایی،جهل مقدس...
فقط سرتو تا چند ساعت بلند نکن یعنی بخواب رو تخت سرتو زیاد تکون ندهمن مشکلی نداشتم ولی زنداداشم چون س ...

خداروشکر ،بعضیا راضین بعضی ناراضی ، هفته بعد سزارین دارم به شدت استرس دارم