2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینکه رسیدی به اینجا و فهمیدی بی هدفی یه مرحله پیشرفتهاگه میخوای کمکت کنم از خودت بگو تا راهنماییت ...

بچه دار که نمیشم با این که حوصله زندگی کردن ندارم ولی دارم برای بارورشدنم میر دکتر 😑هیچ امیدی هم ندارم برام انگار مهم نیست واسه مصلحت دنیا اینکارو میکنم

گاهی وقتا یسری بحثای همیشگی و تکراری با شوهرم دارم که کلن از زندگی نا امید میشم 

کو ؟!  کجاست !؟

بچه دار که نمیشم با این که حوصله زندگی کردن ندارم ولی دارم برای بارورشدنم میر دکتر 😑هیچ امیدی هم ند ...

📿

💠طلب فرزند

✍🏻امام رضا علیه‌السلام فرمود: اگر زن نازایی طالب بچه باشد باید هفت روز روزه بگیرد و در وقت افطار ۲۱ مرتبه با صدق و صفای دل ذکر شریف المُصَوِّر را بخواند و بر آب بدمد و بیاشامد خداوند متعال فرزند صالح به او کرامت فرماید.

📚ختوم و اذکار، ص۱٠۸

بچه دار که نمیشم با این که حوصله زندگی کردن ندارم ولی دارم برای بارورشدنم میر دکتر 😑هیچ امیدی هم ند ...

اینکه تلاشتو میکنی برای باروری اصلا اشتباه نیست 

حتی اگه به نتیجه هم نرسیدی مهم اینکه وقتتو گذاشتی تلاشتو کردی

حالا فکر کن سمت دکتر و .... نری چند سال بعد که سنت بالا رفت تو دلت بگی کاشکی حداقل وقتمو میزاشتم ببینم میشد یا نه

اگه شوهرت مرد عاقلی ، بحثای زن و شوهری تو همه خونه ها هست یه چیز طبیعی هست بپا خیلی جدی نشه

و  خونه داری؟ میتونی وقت برای کتاب خوندن یاد گرفتن یه هنری وقت بزاری ولی کتاب خوندنو از دست نده