2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهیتابه استیل چطوریه؟موقع سرخ کردن سیب زمینی آیا سیب زمینی میچسبه بهش؟

بهترین پیرکسه ولی خب یکم خطرناکه 

استیل خوب خارجی نمیچسبه 

من دارم 

تهش ی لایه چدن داره 

سیب زمینی بادمجون و ته دیگ هیچی نمیچسبه 

راحت شسته میشه 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
۱۲ ملیون دادم قابلمه خریدم اول بسمه ا... خط افتاده همون قابلمه روحی قدیمی ها میگن از همه سالمتره است ...

اتفاقا قابلمه های روحی تو ترکیباتش الومینیوم داره که بشدت خطرناکه، بهترین قابلمه پیرکسه

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

کار با تابه و قابلمه استیل سخته میسوزونه

اگه لایه چدنی خوب داشته باشه گرما رو یکنواخت پخش میکنه و نمیسوزونه

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
اتفاقا قابلمه های روحی تو ترکیباتش الومینیوم داره که بشدت خطرناکه، بهترین قابلمه پیرکسه

شنیدم روحی قدیمی ها خوب بود جدیدا نه 

همسرم باید بپرسم دقیق تو کار آزمایشگاه و مواد معدنی و فلزیه

شنیدم روحی قدیمی ها خوب بود جدیدا نه همسرم باید بپرسم دقیق تو کار آزمایشگاه و مواد معدنی و فلزیه

میشه بپرسی ازش بهم بگی😍خیلی حساسم. رویی خریدم تازه ولی بعدش که فهمیدم آلمینیوم داره.میترسم غذا بپزم اصلا

پیرکس داشتم آمریکایی قدیمی 

عتیقه بود مادربزرگم بهم داده بود 

خیلی استفاده میکردم

یه دفعه رو‌گاز پودر شد غذا هم ریخت رو گاز 

اصلا آب هم نیفتاد روش نفهمیدم چرا اینجور شد 

قابلمه سنگین هم شنیدم خوبه اونم اگر نشکنه