هی من نمی خوام سلیطه بودنم رو نشون بدم ساکت کارمو میکنم زنا هی دخالت میکنن . من روز اول باشگاه بود امروز خوب طبیعیه نتونم یکسری حرکاتارو بزنم بعد یه زنه برگشت گفت خانم فلانی این شاگردتم مارو فس کرد تو باشگاه با این حرکت زدناش منم بلند داد زدم چیکار شما دارم روز اولمه طبیعیه . بعد فهمیدم بدجور داره بهم حسادت میکنه چون هیکل من چربی نداره فقط واسه عضله سازی رفتم باشگاه اون یه عالمه چربی داشت من اصلا کاری ندارم به هیچ کس حرفم نزدم اون ی کاره وسط اون همه زن به من فقط گیر میداد دوشنبه برم باز ببینم داره رد میشه تیکه میندازه با خنده بهش میگم تو به فکر چربی های بدنت باش نمیخاد دقت کنی ببینی من چی میزنم چی رو نمی تونم بزنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺