یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کلا خوردن دارو برای این نوع موضوع ها اگر واقعااااا نیاز نباشه و با جلسات مشاوره یه مشکل حل بشه،خوب نیست
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.
بله اما اعتیاد میارن کلا خوردن دارو برای این نوع موضوع ها اگر واقعااااا نیاز نباشه و با جلسات مشاور ...
من فکر نکنم با روانشناشی درمان بشم. خودم قبلا تمام روش های انگیزشی و خوددرمانی و... رو امتحان کردم ولی جواب نمیده چون مدام مشکل جدید برام به وجود میاد که دوباره ناراحتی روحی پیدا می کنم. می دونی انگار یه جورایی به طور مداوم و همیشگی در معرض مسائل ناامیدکننده قرار گرفتم.
اعتیاد آور نیست؟ و بعد باید همیشه مصرف کنی تا خوب بمونی یا بعد یه مدت دیگه لازم نیست مصرف کنی؟
بستگی به مشکل و واکنش بدن داره
مامان من چند ماه خورد درمان شد دیگه نمیخوره
ولی مثلا خالم بیشتر از چهار ساله که مصرف میکنه
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
من فکر نکنم با روانشناشی درمان بشم. خودم قبلا تمام روش های انگیزشی و خوددرمانی و... رو امتحان کردم و ...
باید اول برید پیشروانشناس حتما
که اصولی از پایه شروع کنید
خوددرمانی و...جوابگو نیست گاهی
دارو سرخود اصلا مصرف نکنید
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
باید اول برید پیشروانشناس حتما که اصولی از پایه شروع کنید خوددرمانی و...جوابگو نیست گاهی دارو سرخود ...
خوب میگم مشکل من جوری نیست که قبلا اتفاق افتاده باشه و تموم شده باشه (مثلا تصادف یا مرگ عزیزان). مشکل من یه جورایی ادامه داره و می دونم سالها ادامه داره. بازم روانشناس میتونه کاری کنه.
خوب میگم مشکل من جوری نیست که قبلا اتفاق افتاده باشه و تموم شده باشه (مثلا تصادف یا مرگ عزیزان). مشک ...
اره
میتونه نحو برخورد باهاشو بهت یاد بده