2777
2789

اگه از خونه و خانواده ات خیلی وقته که سیر  شدی و نمیتونی اخلاق و رفتارای بدشونو تحمل کنی ...

اگه هر روز توفکر اینی که چجوری ازاون زندان خلاص شی

اگه نمیتونی ازدواج کنی و باهرکی وارد رابطه میشی یه ضربه بهت میزنه ومیره

بیا تا برات بگم تنهایی و فرار ازخونه یعنی تنهای تنها بودن چه سختیایی داره

االبته من متاهلم ولی یه بار از دست اذیتهای همسرم وخیانتاش ازخونه فرار کردم وتجربه اش کردم

تو خونه پدریمم بارها تصمیم گرفتم فرار کنم اما نه راستش نه دلم اومد نه جرائتشو داشتم..

دنیای بعداز فرار ازخونه خیلی ترسناکه ..

مخصوصا هرچی سن وسالت کمترباشه وخام و نپخته باشی خطرای بیشتری تهدیدت میکنه

اگه پول کافی نداشته باشی تا یه خونه کوچیکی رو اجاره کنی یه خونه خوب و با امنیت بالا ، اگه پول نداشته باشی تا غذا ومایحتاجتو تهیه کنی کارت زاره

..شبا وقتی میخوای بخوابی ترس داره ..یه موقعی خدای نکرده دزدی چیزی بیاد نمیتونی تصورشو هم بکنی که چه بلایی ممکنه سرت بیاد

،به نظرت تحمل کردن غرغرای مادرپدرت و خونتون بهتراز این نیس که یه وقت خدای نکرده جنازه اتو از تو بیابون پیدا کنن؟؟بله این جور اتفاقا ممکنه برای هر زن و دختر بی پناهی که جای امنی برای موندن نداشته باشه خدای نکرده بیفته،

چند وقت پیش تو حوادث خوندم که یه خانوم توسط دوس پسرش که صیغه اش کرده بوده با چهل ضربه چاقو توخونه اش کشته شده بود این خانوم تنها زندگی میکرده و فقط به این دلیل که نمیخواسته اون رابطه رو ادامه بده به طرز فجیهی کشته شده بود..

یا یه خانومی توسط یه بنگاهی که ازش خونه اجاره کرده بود و یه مدت باهاش دوست شده بود تو خونه اش توحمام خفه شده بود

حالا ازاین خطرات گذشته شما باید خیلی زیاد کار کنین تا بتونین خرج زندگی و اجاره خونه و این چیزارو بدین که تو این دور وزمونه مردها هم له زور از پسش برمیان پدرتون درمیاد خلاصه 

تو خونه باباتون حداقل غذاتون جاتون مجانیه راحتین 

جاتون امنه  

به نظرم اگرم میخواین مستقل شین و وضع مالی خونواده اتون خوبه ازشون خواهش کنین یه خونه دوطبقه اجاره کنن یه طبقه اش شما بشینین یه طبقه اش اونا...اگرم وضع مالی خونواده اتون خوب نیس تحمل کنین یه کارنیمه وقت داشته باشین و فقط پول پس اندازه کنین و آینده اتونو  خودتون بسازین...اگه مورد مناسب وخوبی گیرتون اومد ازدواج کنین اگر نیومد خودتونو ازچاله نندازین توچاه..بعضی ازشوهرا واقعا بیمار روانی هستن واینو تو زندگی میفهمین که دیگه خیلی دیره ..باهرکس وناکسی وارد رابطه دوستی واحساسی نشین این رابطه خدای نکرده ممکنه به قیمت جونتون تموم شه..و دیگه به این راحتیا نتونین از دست اون آدم خلاص شین تهدیدتون کنه به مرگ..که خیلی از این چیزا خوندم وشنیدم که طرف زنشو کشته چون میخواسته ازش طلاق بگیره..خواهشا خواهشا خیلی مراقب باشین..‌همیشه سختی ومشکلات هست چه کنارخانواده باشین چه نباشین اما تنها بودن برای یه دختر خیلی سختتره اینو من تجربه کردم ..انشالله که این مطلب وتجربه به دردتون خورده باشه اگه توفکرش هستین فراموشش کنین چون اشتباهه.

آره درسته، 💔😓الان خوبی؟ 

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمانی که ده سالم بود و تازه به بلوغ رسیده بودم خیلی این فکر فرار میومد تو ذهنم با اینکه دختر مودب و درس خونی بودم ولی یچه ها تو این سن ، دخترا وقتی تازه پریود میشن خیلی روحیشون حساسه حتی کوچیکترین چیزا بهشون لطمه میزنه و خانواده منم خیلی باهام گرم و صمیمی نبودن مثلا به شوخی یه حرفایی میزدن مسخره میکردن اندام و ظاهرمو و ... اونا از نظر خودشون شوخی میکردن ولی وقتی لطمات روحی زیادی به من وارد شد تا این حد که یه دختر بچه فکر فرار تو سرش اومده ! سالهای زیادی اعتماد به نفس نداشتم فقط خداروشکر تو درس خیلی پشتکار داشتم و کم کم اعتماد به نفسمو با درسم به دست اوردم ولی گاهی فکر میکنم بچه ها چقدر حساسن باید خیلی مراقب حرفهامون باشیم

آره درسته، 💔😓الان خوبی؟

راستش شوهرم اومد با گریه و زاری والتماس وتهدیدبرگردوندم خونه..اما تو فکر طلاقم ولی میرم فعلا تا یه مدت خونه بابام بعدها شاید یه خونه دوطبقه اجاره کردیم جداگونه کنارشون زندگی کردم به نظرم این بهترین راهه..چون شوهرم خیلی زجرم میده بلایی نیس که سرم نیومده باشه تو این زندگی فقط کتک نمیزنه همین اما خیانت میکنه و خیلی ایرادی دیگه داره که قابل تحمل نیس برام

راستش شوهرم اومد با گریه و زاری والتماس وتهدیدبرگردوندم خونه..اما تو فکر طلاقم ولی میرم فعلا تا یه م ...

اگه خانوادت خوبن میتونی روشون حساب کنی اما اگه نه برگردی خانوادت بیشتر اذیتت میکنن سعی کن شوهرتو درمان کنی

زمانی که ده سالم بود و تازه به بلوغ رسیده بودم خیلی این فکر فرار میومد تو ذهنم با اینکه دختر مودب و ...

آفرین بهت عزیزم فقط سعی کن تو کارو درست پیشرفت کنی بعد یه زندگی قشنگ و اروم برای خودت بسازی...بدون پول که اصلا نمیشه به جایی رسید سرمایه داشته باشی خیلی دراینده موفق تری

اگه خانوادت خوبن میتونی روشون حساب کنی اما اگه نه برگردی خانوادت بیشتر اذیتت میکنن سعی کن شوهرتو درم ...

شوهرم داره زجرکشم میکنه عزیزم..باورکن دیگه کم اوردم هم معتاده هم خائن هم بیکار هم عصبی هم خیلی خیلی دروغگو اخه به چه قیمتی عمرمو با این ادم حروم کنم دیگه توانشو ندارم خیلی تحمل کردم اما بیفایده اس ..خانواده امم زیاد خوب نیستن اماچاره ای ندارم بهترازبودن با این مردهستش که خونم رو کرده تو شیشه

شوهرم داره زجرکشم میکنه عزیزم..باورکن دیگه کم اوردم هم معتاده هم خائن هم بیکار هم عصبی هم خیلی خیلی ...

حق داری با هر چیزی کنار بیای واقعا با خیانت نمیشه کنار اومد مگر اینکه طرف واقعا خودشو تغییر بده و خیلی جبران کنه .

پس دنبال شغل مناسب برای خودت باش چون من خودم تجربه مشابهی داشتم با اینکه شاغلم خیلی سرکوفت شنیدم تو هم حداقل شاغل باش که باز سرکوفت ها کمتر اذیتت کنه

حق داری با هر چیزی کنار بیای واقعا با خیانت نمیشه کنار اومد مگر اینکه طرف واقعا خودشو تغییر بده و خی ...

اره خیلی سعی کردم زندگیم از هم نپاشه ولی بخدا دیگه چاره ای برام نمونده خیلی عذابم واد تو این سالها..اره سرکار که میرم باید یه پولی پس انداز کنم تا بتونم به پدرم کمک کنم یه خونه دوطبقه یه جای جداگونه نزدیکشون اجاره کنه برام اینطوری دیگه خیلی خوب میشه

اره خیلی سعی کردم زندگیم از هم نپاشه ولی بخدا دیگه چاره ای برام نمونده خیلی عذابم واد تو این سالها.. ...

آره انشالله خدا کمکت کنه که بتونی پول خوبی پس انداز کنی

البته فکر کنم بتونی یه کم مهریه هم بگیری

از خیانت های شوهرت حتما مدرک جمع کن به دردت میخوره تو دادگاه

بچه داری؟

آره انشالله خدا کمکت کنه که بتونی پول خوبی پس انداز کنیالبته فکر کنم بتونی یه کم مهریه هم بگیریاز خی ...

ممنونم عزیزم،مهریه که نداره چیزی بده یهم مگراینکه یه سکه‌اونم قسطی بتونم ازش بگیرم .مدرک که زیاد دارم اسکیرین شات گرفتم.بچه نه خداروشکر