2777
2789

نامزد دختر عموم هست 

مادرش طلاق گرفته و ۵۸ سالشه خود پسره ۲۲ سالشه 

پیش یک آقای ۲۹ ساله تو یک موبایل فروشی کار میکنه ک با مادرش در ارتباطه و دوسته و همه هم میدونن اون آقا هم مثل اینکه از زن های سن دار خوشش میاد 

یعنی همینجوری دوستن بدون هدف خاصی و چیزی 

ب نظرتون همچین پسری ک در این حد بی غیرت هست اصلا بدرد زندگی میخوره ؟ 

دختر عموم این سوال رو تقریبا ازم پرسید چون برای خود ما ابن روابط نرمال نیست 

عزیزم حق نداری در مورد کسی این قضاوت کنی مگه خدایی ؟

شاید رابطه مثل مادر و پسره و شاید قصد ازدواج دارن نگو گناهه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حق نداری در مورد کسی این قضاوت کنی مگه خدایی ؟شاید رابطه مثل مادر و پسره و شاید قصد ازدواج دار ...

مادر و پسر ؟ خونه اونا رفت و آمد داره و اون خانم رو بغل میکنه و کلی مسائل دیگه ک لازم نبود باز کنم فقط ب طور کلی گفنم

مادر و پسر ؟ خونه اونا رفت و آمد داره و اون خانم رو بغل میکنه و کلی مسائل دیگه ک لازم نبود باز کنم ف ...

اونها مثل شما حق ازدواج دارن یا نه ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

وای یه پسر ۳۰ ساله با یه پیرزن ۶۰ ساله دوست شده

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اون پیرزن ۶۰ ساله و پسر ۳۰ ساله ازدواج کنه؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

پسره مشخصه از این آدم های هوس باز هست ک به زن های سن دار حس داره . می‌گفت زن سن دار بیشتر حال میده 

یعنی کل اون رابطه فقط بر پایه و اساس مسائل جنسی هست یک رابطه درست نیست

چرا دارن اما قصد اونا ک ازدواج نیسن موضوع اینه 

اگه ازدواج بود این همه مرد شن دار با دختر جوون ازدواج میکنن حالا یکبار بر عکس . اما مسئله چیز دیگه هست 

باور کن من هیچ کاره هستم اما در اسلام و شرع و قانون منعی نداره و مهم خود نامزد دختر عموته که ذات و نیتش چیه و نهایتا کار همکارش دلیل نمیشه

پسره مشخصه از این آدم های هوس باز هست ک به زن های سن دار حس داره . می‌گفت زن سن دار بیشتر حال میده ی ...

مهم ذات و رفتار نامزد دوستته چون هر جایی باشه این مدل ادما هستن و حس به سن بالا فقط برا مالشه اگه پول نده بلاکش میکنه اینا یه مشت تنه لش هستن که دنبال پول مفتن