من یه دونه رفیق دارم اصلا نخوند یعتی کلا مسافرت و عشق و حال بود منم ۵ ماه خوندم هردومون مجاز شدیم من ترازم شده ۶۲۰۰ اونم ۵۳۰۰ جالبش اینجاس که هیچی نخوند یه دوستم دارم که ۴ ماه تلاش کرد موفق نشد اون یکی دوستم هم اصلا نخوند ترازش با من یکی شده من اولش ناراحت شدم بقیه میگن که حسودی ولی من نمیفهمم چرا من از وقتم گذشتم تلاش کردم از خوابم زدم بعد اومدم با این یکی شدم کلا کنکور یه چیز شانسیه اگر موفق نشدین ناراحت نباشین ارزشش رو نداره الان من فقط دعا میکنم که حداقل مصاحبه دعوت شم رشته انسانی ام تبریز زندگی میکنم و اینکه فلسفه و اقتصاد اعتراض زدم مطمئنم که زیاد میشد بنظرتون فرق میکنه؟
وقتی تراز پایینه فقط مجاز به انتخاب رشته میشه . بعدش شاید دعوت به مصاحبه بشه . بعدش مقایسه میکنن ببینن کی ترازش و نمره هاش و نمره مصاحبه بالاتره اون قبول میشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.