2777
2789
عنوان

حس عجیب من به مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 45 پست

تو رو خدا دعا کنید اصلا تا سه ، چهار ماه دیگه دفترچه و ثبت نام و برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش هیچ کدومشون اصلا نیاد 😭 و تو رو خدا دعا کن انشالله آزمون استخدامی دیرتر بیاد من و خواهرم و همه ی اونایی که مشکلات داشتن و نتونستن درس بخونن حسابی درس بخونیم و قبول شیم انشالله من و خواهرم و معلم رسمی شیم انشالله 😭 ..

امام رضا طلبیده ک بری

منم چن ساله ک نرفتم اگه رفتی دعا کن منم ب زودی زود قسمتم ش

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ب اینکه باید بطلبه اعتقاد پیدا کردم 

فکر کن با خانواده بری مشهد 

اونا هی بخوان بیان حرم ولی نشه و فقط خودت بری حرم 

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

تو رو خدا دعا کن انشالله همین روزا ارتودنسی قبل از جراحی فک کنم و کمتر شش ماه دیگ جراحی دو فک و چانه ...

آمین عزیزم حتما 🌱🥺

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

حتما ✨️🌱

مبشه الهامم دعا کنی خواهشا اگر یادت موند

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
تو رو خدا دعا کنید اصلا تا سه ، چهار ماه دیگه دفترچه و ثبت نام و برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرور ...

چشم عزیزم ✨️🌱🥺

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

واقعا ب اینکه باید بطلبه اعتقاد پیدا کردم فکر کن با خانواده بری مشهد اونا هی بخوان بیان حرم ولی نشه ...

اره نمیدونم چه حسیه واقعا در من ایجاد شده.. 

مبشه الهامم دعا کنی خواهشا اگر یادت موند

میام تاپیک رو میخونم میگم اسماتون رو🌱✨️

فاطمه دعام میکنی معدلم بین ۱۷تا ۱۸ بشه و ازدواجم اگرخوبه با بچه محل امام رضا بشه 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه  سنم درسته عزیزان 

😘😭😭

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭