هر کی ظاهر من رو ببینه باورش نمیشه به دلم افتاده باشه برم مشهد زیارت... یکبار ۶سالگی رفتم. نه که نشده نخواسته بودم دیکه برم..
دیروز به یکی از بستگانم گفتم اگر سرچ گوگل من رو ببینی از تعجب شاخ در میاری : بلیط تهران مشهد.. برگشت گفت اتفاقا منم میخواستم بهت بگیم دوتایی بریم.. چیه این حس افتاده تو من.. 🥺
کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻♀️ / در صلح 🧘🏼♀️
تو رو خدا دعا کنید اصلا تا سه ، چهار ماه دیگه دفترچه و ثبت نام و برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش هیچ کدومشون اصلا نیاد 😭 و تو رو خدا دعا کن انشالله آزمون استخدامی دیرتر بیاد من و خواهرم و همه ی اونایی که مشکلات داشتن و نتونستن درس بخونن حسابی درس بخونیم و قبول شیم انشالله من و خواهرم و معلم رسمی شیم انشالله 😭 ..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!