2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوووففففففف خدا

بخدا ی جلسه رفتم ی عالمه چیز میز بهم گف بگیرم از ژل شست و شو و ابرسان و تونر و قرص و … باورت میشه ی گوشه دارن خاک میخورن؟😂😂من انقد وسایل پاکسازی گرفتم از انواع ماسکا و اینا میخاستم برم مدرکشو بگیرم بزنم کار پاکسازی برا خودم تنبلم برا بقیه با حوصله و با ارامش🫠🤣

بخدا ی جلسه رفتم ی عالمه چیز میز بهم گف بگیرم از ژل شست و شو و ابرسان و تونر و قرص و … باورت میشه ی ...

منم ادمی ام که هزینه خرید محصولات میکنم ولی استفاده نمیکنم! گفتم شاید ماهی یه بار برم بیرون بهتر باشه

روتین پوستی دارم اما رو دماغم بازم نقطه نقطه سیاه هست چیکار کنم ؟

ی میله هایی هست باش جوش سر سیاه درمیاره بنظرم خوبه زیاد فشار ندا رو پوستت ی ماسکم گرفتم از اینا ک یهو برس میداری کلی جوش تخلیه میکنه دماغمو سفید کرده 

منم ادمی ام که هزینه خرید محصولات میکنم ولی استفاده نمیکنم! گفتم شاید ماهی یه بار برم بیرون بهتر باش ...

والا راستش خاهر تا روتین رعایت نکنی فایده نداره من بهترینشم رفتم چون رعایت نمیکنم باز بعد ۴ روز میشه همون قبلی🫠

تلفظش فِیشال یا فِیشیال هست .

برای پیشگیری و حل مشکلات گوگل سرچ کنید تاپیک های مفید موفقیت_تلاشهام مادران مطالعه کنید                                                                                          سمیرا ❤