2777
2789

شاید از وقتی شوهرم خیانت کرد اینجوری شدم نمیدونم 

این روزا مثلا باهام وقتایی که کنارمه باهام خوبه مهربونه اما حس میکنم داره نقش بازی می‌کنه و هنوز با دختره هست

دیشب تو پست های ذخیره اینستگرامش یه ویدئو بود می‌گفت اصلیه نه کنارته نه تو فالوور هاته اصلیه همونه که توی سرچ هاته و از بقیه قایمش می‌کنی و... دلم واقعا شکست

حس بدیه... حتی حس میکنم دوست داشتنی نیستم هیچ وقت ... حس میکنم حتی مامانمم داره نقش بازی می‌کنه و اصلا دوسم ندارع...نمیدونم

بین موندن و نموندن و رفتن و نرفتن گیر کردم همش بخاطر بچم که هم پدر داشته باشه هم مادر

وگرنه از پس زندگی بعد طلاق خودم برمیام و سرکار میرم و... اما از خانوادم دورم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فالله خَیرٌ حٰفِظٌ وَ هُوَ أَرحَمُ الراحِمین✨لطفاً برای سلامتی همه ی تو راهی ها یک صلوات بفرستید❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکش‌نکن

چک نکردم اصلا گوشیش صد تا رمز و قفل داره

خودش داشت پست های ذخیره اش رو نشون میداد یهو اون اومد سریع رد کرد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فالله خَیرٌ حٰفِظٌ وَ هُوَ أَرحَمُ الراحِمین✨لطفاً برای سلامتی همه ی تو راهی ها یک صلوات بفرستید❤️

تلگرام کانال زندگی سالم سوده هرویسرچ کن خیانت دست اورد بچه هارو گوش کن

مرسی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🥺🥺💔💔💔💔

حالم به هم میخوره از مرد هایی که میبینن یه خانوم تاپیک گله و دلتنگی زده بعد میان درخواست دوستی میدن و از آب گل آلود ماهی بگیرن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چک نکردم اصلا گوشیش صد تا رمز و قفل دارهخودش داشت پست های ذخیره اش رو نشون میداد یهو اون اومد سریع ر ...

ما قبل ازدواج چشمونو خوب باز نمی‌کنیم طرف و ببینیم چطور آدمیه ولی وقتی ازدواج کردیم همه اینا رو اون موقع میخاییم بفهمیم

سنتی ازدواج کردی؟

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
ما قبل ازدواج چشمونو خوب باز نمی‌کنیم طرف و ببینیم چطور آدمیه ولی وقتی ازدواج کردیم همه اینا رو اون ...

نه با هم دوست بودیم و کاملا غیر سنتی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی ازدواجت سنتی بود؟

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

اسی ازدواجت سنتی بود؟

نههه نبود با هم دوست بودیم تازه خونواده ها هم مخالف بودن اما خودمون با بدبختی زور زدیم و راضی کردیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نههه نبود با هم دوست بودیم تازه خونواده ها هم مخالف بودن اما خودمون با بدبختی زور زدیم و راضی کردیم

😐جدی؟ خب دلیب خیانتش پس چی بوده

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA