2777
2789
عنوان

احساس کردم ی چی هس

86 بازدید | 9 پست

بچه‌ها شوهرم رفت سرکار منم خوابم نبرد و حس ترس بهم دست داد تازه دوماهم هس اومدم خونه خودم تو نی‌نی‌سایت بودم حس کردم ی چی رو دستمه نمدونم حشره بود یا مو اما دارم سکته میکنم از ترس نشستم رو مبل گریه میکنم چیکار کنممم😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه نمیگم برو بمون گفتم بری حالت عوض بشه هوا بخوری

چهااارطبقه‌س بعدم ن الان موندم خونه چیکار کنم اگ خونه مامانم همینورا بود الان پامیشدم میرفتم انقدر ک ترسیدممم😭

عزیزم این یه اختلال اعصاب بدن هست که ادم یهو حس میکنه یه چیزی روی پوستشه واسه همه هم پیش میاد سعی کن به خودت مسلط باشی پاشو یه کاری کن . یه موسیقی بذار یه چیزی واسه خودت درست کن بخور یکم ریلکس کن 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
عزیزم این یه اختلال اعصاب بدن هست که ادم یهو حس میکنه یه چیزی روی پوستشه واسه همه هم پیش میاد سعی کن ...

وااای نمدونممم یعنی از اول ک همسرم رف پیام دادم میترسم یهو نیم ساعت بعد اینجوری شددیگ الان واقعا دارم سکته میکنم آخه حس میکنم واقعا چیزی بود😔😭

فقط نشستم رو مبل ب اطرافم نگاه میکنمم

وااای نمدونممم یعنی از اول ک همسرم رف پیام دادم میترسم یهو نیم ساعت بعد اینجوری شددیگ الان واقعا دار ...

پاشو لعنت به شیطون کن برو اشپزخونه یه ناهار خوشمزه بپز این احساسا دو ساعت دیگه شکمو سیر نمیکنه ها 😉😁

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
پاشو لعنت به شیطون کن برو اشپزخونه یه ناهار خوشمزه بپز این احساسا دو ساعت دیگه شکمو سیر نمیکنه ها 😉 ...

قربونت برم تنها باشم چیزی نمیخورم معمولا تا ظهر میخوابم چون ازونور تا ۶ بیدارم امروز اینجوری شد ک ترس افتاد ب جونم و خوابم نبرد فعلا رو مبل دراز کشیدم 🥺

قربونت برم تنها باشم چیزی نمیخورم معمولا تا ظهر میخوابم چون ازونور تا ۶ بیدارم امروز اینجوری شد ک تر ...

این احساست به خاطره اینه که شب و روزت بهم ریخته و عصبی و زود رنج میشی. سعی کن حتما شبا بخوابی صبح که شوهرت رفت به کارای خونه برس کتابی بخون.