2777
2789
عنوان

زیست نهایی

405 بازدید | 44 پست

امیدوارم که تا حالا خوب خونده باشین.

یه مشورتی داشتم. قبلا سه فصل اول رو خوندم بنظرتون برم فصل های بعدی که تسلط کمتری دارم بخونم بعد برگردم مرور کنم ؟

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد 

آره فکر خوبیه

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. 💞{۱۴۰۳.۱۲.۸}💞 https://daigo.ir/secret/51158064435

آره فکر خوبیه

فصل ۷ و ۸ بنظر حفظی میان

فصل ۴ هم بنظرم میشه نمره کاملش گرفت فقط ۵ و ۶ سخت و زیاده احتمالا فقط نکات مهمشو بخونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فصل سه که فقط جدولاش معمولا مهمه حفظیات آنچنانی هم ندارهپس از همون فصل چهار به بعد وقت بزار

آره مربع پانت هست که بلدمش

فصل ۴ و ۷ و ۸ خوبه ها میشه راحت خوندش

فصل ۵ و ۶ برام خیلی زیاد و سخت میاد آنچنان تسلطی ندارم 

آره مربع پانت هست که بلدمشفصل ۴ و ۷ و ۸ خوبه ها میشه راحت خوندشفصل ۵ و ۶ برام خیلی زیاد و سخت میاد آ ...

فصل پنج باز بهتره تاشش

ولی بنظرم اول اوتایی که بلدی تموم کن بعدشم برو سراغ پنج و شش

اما تو چطوری میخونی من برای تستی زدن فقط متنو یه نگاهی میندازم اما الان نمیدونم با خوندن متن کتاب اوکیه یا نه

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

فصل پنج باز بهتره تاششولی بنظرم اول اوتایی که بلدی تموم کن بعدشم برو سراغ پنج و ششاما تو چطوری میخون ...

درسته

گفتم که سه فصل اولو قبلا خوندم تسلط دارم الان برم ۴ و ۷ و ۸ بخونم بعد ببینم میرسم برا ۵ و ۶ شایدم فقط نگات مهمشون مرور کنم

والا من سر زیست خیلی کندخونی دارم تست که میزدم پدرم در میومد میخوندم تا تست میزدم

والا از رو فرمول بیست میخونم

درستهگفتم که سه فصل اولو قبلا خوندم تسلط دارم الان برم ۴ و ۷ و ۸ بخونم بعد ببینم میرسم برا ۵ و ۶ شای ...

والا اگه بخوام کامل متمرکز بشم و ریز به ریز بخونم بخاطر کند خوانی پدرم در میاد نمیدونم چیکارش کنم

بنظرت همراهش سوالم حل کنیم؟

همایش فرهمندنیا خوبه بنظرت؟منم کلا دو فصل اولو خوندممیخوام همایش ببینم ولی دو دلمنمیدونم خودم بخونم ...

والا اصلا ندیدم همایشش رو 

ولی خب میدونی بنظرم زیست درس خوندنی هست اگه میتونی از فرمول بیست بخون چون همایش بخوای ببینی احتمالا فقط یادگیری هست و وقتت میره

والا اصلا ندیدم همایشش رو ولی خب میدونی بنظرم زیست درس خوندنی هست اگه میتونی از فرمول بیست بخون چون ...

وای آخه وقت نمیشهههه خودم بخونم🥲💔

همه فصلا به کنار با فصل۵.۶ چجوری کنار بیام آخه

انقدر سنگینه فقط یه هفته باید رو این دوتا فصل کار کنم

میگم حداقل همایشرو ببینیم که جاهای مهمو توضیح میده یاد بگیریم بعد بریم نمونهه سوال سالای قبلو کار کنیم

حداقل برای فصل۵.۶ اینکارو کنیم بهتره چون خیلی سنگینه بخصوص فصل ۶

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

پنج و شیشو تدریس ببین یاد میگیری بعد سری رو متن کتاب ی نگا بندازی فول میشی

واقعا مطمئنی؟

آخه وقتم هم کمه ۳ فصل اولو قبلا خوندم میخواستم فصل ۴ و ۷و ۸ بخونم.

زیاد نیست بنظرت میرسم؟