2777
2789
عنوان

بیایین اول صبحی حال خوب ببینین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عحب یکی از جاش پا نشد بگه زود این لحظه ها تموم میشه و اولشه واینطور حرفا😂😂

🥲😂

دقیقا

اخه من سرویس شدما ب اینجا برسیم اسفالت شد روح و روانم تا این ادم بشه هنوزم کامل نشده🤣

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
مشتی مدلی بخوام بگم ...😂به پای هم دیگه چروک بشید حوشبخت و سرخوش باشید 🫡🫡

مرسی مهربونم فدای دلت

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
همه انقدر حالشون بده که هر کیم بخواد بگهبا خودش میگه توروخدا بزار خوشحال باشه

اره منم چند روزه خوب نبودم

الان ی خوشی کوچیک ی لبخند ریز اومد رو لبم گفتم باهاتون شریک شم😍

همه انقدر حالشون بده که هر کیم بخواد بگهبا خودش میگه توروخدا بزار خوشحال باشه

اره بابا زندگی دوروزه لذت ببریم از‌کنار هم بودن خیلی بهتره تا همیشه به اون نقطه ی منفی داستان نگاه کنیمم

اره منم چند روزه خوب نبودمالان ی خوشی کوچیک ی لبخند ریز اومد رو لبم گفتم باهاتون شریک شم😍

من بودم الان صد بار پیامشو خونده بودم عین دیوونه ها خودمو به در و دیوار میزدم🤣باور کن با اینکه به تو گفته بود

ولی من شارژ شدم🤣🤣

من بودم الان صد بار پیامشو خونده بودم عین دیوونه ها خودمو به در و دیوار میزدم🤣باور کن با اینکه به ت ...

🤣🤣🤣الهییییی بسس که خوش قلبی

منم ذوق کردم ولی بار اولش نیس چند شب یبار میفرسته از اینا دیگه خرذوق نمیشم 😂