2777
2789
عنوان

قضاوت باشما باشه

162 بازدید | 15 پست

من برای عقد خواهرم خیلی زحمت کشیدم،دیگه همه دنیا خبر دارن و حرفش رو میزنن

از لحاظ مالی یه مساله،از لحاظ کمک کردن تقریبا تمام زحمات جشن با من بود و خواهرم از لحاظ روحی گاهی بهم میریخت اون هم هر روز براش برنامه می ریختم تا استرس نگیره خلاصه که گذشت و الان همه چی خوبه خداروشکر تو مرحله جهاز خریدن هستیم

یه صحبتی بین من و مادرم شد تو این موارد ،مادرم گفت به تو ارتباطی نداره دخالت نکن ،من خیلی تعجب کردم،گفتم چطور قبل این من خواهر بودم و مهربونی و کمک میکردم و بهم ارتباط داشت...

مادرم گفت خوب وظیفت بوده هرکاری کردی

از دیروز یادم نمیره که با بچه کوچیک و یه نوزاد و کلی درس و کار ،خودم و شوهرم چطور زحمت کشیدیم...یعنی هرکی مارو میدید میگفت چرا این قدر اذیت میکنین خودتون رو و واقعا از حالت عادی خارج بود

من حتی خواب درست هم نداشتم این آخرا

ولی من فقط به خاطر خواهرم این کار رو میکردم 

اصلا توقع نداشتم مادرم این قدر صریح بگه وظیفت بوده هرکار کردی

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

بعضی مسائل شخصیه نمیشه دخالت کرد

حالا نمیدونم مورد شما چیه

ولی برادر منم تو مراسم من کمک کرد نمیشه بیاد دخالت کنه تو زندگی من که

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما باشین اگه خواهرتون ازتون کمک بخواد میرین یا بخاطر این رفتار مادرتون میکشین کنار؟بعد نگران خواهرتون نمیشین؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

حتما با لحن بدی گفته حساس شدی ولی منطقی فکر کنی یه جورایی درسته دیگه وظیفه هست . شما که خواهرشی این روزا بدوبدو نکنی کی بکنه ؟

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بعضی مسائل شخصیه نمیشه دخالت کردحالا نمیدونم مورد شما چیهولی برادر منم تو مراسم من کمک کرد نمیشه بیا ...

سر تعداد مهمان ها بحث کردیم چیز عجیبی نمیگفتم،نظر خواهرمم همین بود

سر تعداد مهمان ها بحث کردیم چیز عجیبی نمیگفتم،نظر خواهرمم همین بود

اون رو ک بزرگترها تعیین میکنن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بنظرم مادرتون از ته دل این حرفو نزده عصبانی بوده خواسته یچیزی گفته باشه چون با این همه زحمتی که کشیدین واقعا بی انصافیه اگه بگن بهتون که وظیفتونه حتی اگه مادرتون هم زحمت های شما رو نادیده بگیره مطمئنا خواهرتون و خواهر‌شوهرتون فراموش نمی کنن که چقدر بدو بدو کردین

شما باشین اگه خواهرتون ازتون کمک بخواد میرین یا بخاطر این رفتار مادرتون میکشین کنار؟بعد نگران خواهرت ...

خوب تو چه موقعیتی بود که مامانت این حرف رو زد ما نمی دونیم 

از حرصش گفت 

از خشم گفت 

حالا هر چیزی گفت احتمال اینکه حقیقت رو بگه ،کمه 

یعنی یک حالت هجوم هیجانی داشته که منطق رو برده و قدر شناسی رو 

متعادل باش 

خودت رو. بزحمت بنداز ولی نه اینکه زندگی خودت کامل بهم بخوره

بگو تا الان وظیفه ام بوده بعد این ،این وظیفه خطیر رو به شما میسپارم بدرودمتاسفانه باید بگم مادرت نمک ...

مادرم این مدت خیلی حرف زده بهم 

فکر کن تو کل مراسمات خواهرم میگه تو نیا خوشگلتر از خواهرتی ،اون از چشم فامیل شوهرش می افته

من متاهلممممم،بچه دارم واقعا نمی فهمم این منطق ابلهانه رو،می دونی اینها حرفهای مادربزرگمه،خیلی حرف هاش عجیبه

من حتی برای بله برون هم از سمت مادرم دعوت نشدم،پدرم دعوتم کرد

جالبی اینه که خودم فکر نمیکنم من قشنگ تر از خواهرم باشم