2777
2789
عنوان

یه کلیپ دیدم حالم بد شد

157 بازدید | 9 پست

یه عقاب دیدم.بخاطر جادو جنبل.دوتا پاشو قطع کرده بودن.بالشو شکسته بودن.چندتا پرشو برداشته بودن....یه بنده خدایی پیداش کرد بردش پیش دامپزشک.....اینایی که اهل جادو هستین...حداقل انسان باشید....آه این حیوونا همیشه دنبالتونه....اون عقاب دیگه هیچوقت نمیتونه به طبیعت برگرده...پرواز کنه...

چطور انتظار دارید.زندگی شما بعد اون جادو درست بشه...

لعنت بهتون...

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

واااا به پاهاش چیکار دارن اخه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرش کن چه جادو های شیطانی انجام میدن برای شیطان مجبورن اینکارا کنن دلم برای کسی این جادو براش گرفتن ...

خیلی از جادوهاشون هم بی اثره.از رو شیادیه...فقط به حیوون های بدبخت حمله میکنن.گرگ میکشن بخاطر دندونش موهاش...مار میکشن بخاطر مهره ی پشت گردنش....لعنت به اینجور آدم ها

مهره مار اصلا پشت گردنش نیست اونایی که اینکارو میکنن برا شیادی

حالا عقاب چی شد کی ازش نگه داری میکنه بیچاره

زنده باد ایران و ایرانی 🇮🇷 برای شادی روح رفتگان و مادرم فاتحه یا صلواتی بفرماید 

مهره مار اصلا پشت گردنش نیست اونایی که اینکارو میکنن برا شیادیحالا عقاب چی شد کی ازش نگه داری میکنه ...

اونی که پیداش کرد.حاضر بود .هزینه هاشو بده...چون خودش بردش دامپزشکی....حالا نمیدونم خودش نگه داری میکنه یا..نه.بالاخره نوع غذا این حیوون متفاوته.مار موش..گوشت نیاز داره....